Russell Crowe, de nerecunoscut cu burtă și barbă

De Oana Savin, pe
Russell Crowe nu mai este același bărbat care a jucat în Gladiatorul, când femeile suspinau după Maximus Decimus Meridius. El a fost văzut la Disneyland, însă era de nerecunoscut.

Cu burtă și o barbă stufoasă, actorul era îmbrăcat cu un tricou negru simplu și pantaloni scurți, iar pe cap avea o șapcă albă, notează Metro.co.uk.

Însă, ceea ce nu mulți știu este că Russell Crowe a fost nevoit să se îngrașe pentru un nou rol din drama „Boy Erased” care urmărește experiența unui tânăr forțat să intre într-un program de terapie pentru bărbații homosexuali.

Actorul nu pare să fie deloc deranjat de bărba imensă și de părul lung, din contră, pare să se simtă foarte bine cu noul look.

Russell Crowe, de nerecunoscut cu burtă și barbă

Foto: Russell Crowe la Disneyland (Northfoto)

Russell Crowe este un actor neozeelandezo – australian. Cariera sa actoricească a debutat la începutul anilor 1990 cu roluri în seriale australiene de televiziune. De-a lungul anilor a fost recompensat cu mai multe premii precum Premiul Oscar pentru cel mai bun actor (Gladiatorul), Globul de Aur pentru cel mai bun actor (O minte sclipitoare), BAFTA pentru cel mai bun actor într-un rol principal. El a divorțat anul acesta de soția sa, actrița și cântăreața Danielle Spencer, după 15 ani de căsătorie. Are doi copii, Charles în vârstă de 14 ani și Tennyson, de 12 ani.

Citește și: Kylie Jenner, la un pas să devină cea mai tânără miliardară

Citește și: Fiica lui Dwayne The Rock Johnson vrea să fie luptătoare profesionistă

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter