Află totul despre mărirea de buze cu acid hialuronic

De Unica.ro, pe

Buzele, atât de discutate în zilele noastre, sunt, fără doar şi poate, un element esenţial în fizionomia noastră. Însă, de cele mai multe ori nemulţumite de forma sau de grosimea pe care le avem de la mama natură, hotărâm să trecem pe la cabinetul medicului estetician să ne ajute cu un mit retuş. Află totul despre mărirea de buze cu acid hialuronic!
Din păcate, însă, nu întotdeauna ştim exact cum stau lucrurile. Astăzi, chirurgul estetician Florin Juravle a acceptat să ne explice tot ce trebuie să ştim despre această intervenţie.

„Dacă v-aţi dorit întotdeauna un zâmbet mai amplu şi buze moi, Acidul hialuronic poate fi răspunsul pe care l-aţi căutat. Deasemenea conturul, definiţia, forma globală a buzelor dumneavoastră pot fi astfel îmbunătăţite. Ca efect al îmbătrânirii, chiar şi câţiva norocoşi care s-au născut cu buze perfecte pot să ia în considerare îmbunătăţirea aspectului buzelor lor. În timp, volumul buzelor se reduce, rămânând cu un aspect mai subţire, mai plat. Ridurile şi liniile fine vor compromite aspectul lor neted şi bine definit. În jurul gurii, zona dintre buza superioară şi nas poate deveni plată, colţurile gurii se pot lăsa în jos, creând un aspect obosit, în vârstă. Acidul hialuronic ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire, redând textura şi fineţea buzelor, umplând liniile şi ridurile cauzate de fumat, adaugă volum buzelor pentru un aspect de prospeţime şi naturaleţe”, ne explică medicul.

Ce este mărirea de buze cu acid hialuronic

Chiar dacă e greu de crezut, intervenţia nu este nici pe departe atât de dureroasă pe cât s-ar crede. Acidul hialuronic, însuşi, conţine puţină lidocaină însă, dacă medicul consideră necesar, el poate aplica un strat de anestezic cremă, asta ca disconfortul să dispară definitiv. „Ca efect, anestezicul va da o uşoară amorţeală şi o uşoară senzaţie de furnicături în zona care a fost injectat. Tratamentul actual durează aproximativ 30 de minute. După injectarea de Acid hialuronic, medicul poate masa zona injectată pentru a asigura o bună distribuţie. Deasemenea, după injectare medicul dumneavoastraă poate aplica gheaţă în zona care a fost tratată timp de cel puţin 10 de minute, pentru a elimina posibilitatea producerii de echimoze sau inflamaţii”, continuă dr. Florin JUravle.

După tratament este absolut normal să apară mpdificări de culoare, vânătăi temporare sau edeme în zona injectată. „La nevoie folosiţi medicamente pentru durere, în funcţie de recomandarea medicului de dvs. Nu este recomandat să efectuaţi lucrări dentare, imediat după tratamentul dumneavoastră cu Acid hialuronic”, conchide chirurgul estetician, Florin Juravle.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter