Forma buzelor și personalitatea. Ce spune forma buzelor despre tine

De Adina Zamfir, pe Ultimul update Vineri, 20 ianuarie 2023, 11:23

Forma buzelor trădează multe detalii și taine despre noi, despre preferințele și dorințele noastre, despre modul în care iubim și despre senzualitatea noastră. Pentru mulți specialiști în fizionomie, forma buzelor este legată de personalitatea noastră, așa cum privirea și forma ochilor ne trădează trăsăturile de caracter.

Cuprins

Forma buzelor are o legătură misterioasă cu personalitatea și caracterul unei femei. De multe ori spunem că femeile cu buze subțiri sunt mai arțăgoase, iar cele cu buze pline, mai senzuale. Dar buzele subțiri pot avea și ele o linie frumoasă și elegantă și pot ascunde trăsături de personalitate surprinzătoare.

Forma buzelor. Buze subțiri și drepte

Orice ar spune gurile rele, persoanele cu buze subțiri nu sunt arțăgoase, ci mai degrabă retrase și singuratice. Nu au nevoie nici de atenție, nici de prea mulți prieteni. Își aleg câțiva prieteni pe sprânceană și se simt bine doar în compania lor. Femeile cu buze subțiri sunt inteligente și practice și se descurcă destul de bine singure, fără ajutor din partea nimănui. Ele au adesea nevoie de momente în care să fie singure pentru a-și pune ordine în gânduri. Chiar și așa, sunt fericite când sunt înconjurate de oamenii pe care îi iubesc.

Buza superioară mai subțire

Această caracteristică trădează faptul că ești o femeie ușor pretențioasă, foarte inteligentă, care nu se lasă manipulată de nimeni. Iei singură aproape toate deciziile majore și ești un adevărat lider în casă.

Buza inferioară mai subțire

O astfel de trăsătură mai rară arată că ești o persoană doritoare de iubire și de sprijin, dar niciodată nu arăți neputincioasă sau nesigură pe tine. Ai multă nevoie de dragoste, dar nu o ceri de la nimeni. Aștepți ca oamenii să te vadă așa cum ești și să te aprecieze pentru calitățile tale.  

ce spune forma buzelor despre tine
Ce spune forma buzelor despre tine

Forma buzelor. Buze pline și rotunjite

Se spune despre femeile cu buze pline, rotunde și senzuale că sunt impulsive și acționează adesea din instinct. Sunt femei generoase, senzuale, care oferă multă dragoste, dar pot și foarte egoiste, atunci când eforturile și generozitatea lor nu sunt apreciate. Pe de altă parte, au instincte materne puternice și sunt foarte atașate de familie. În general, sunt persoane vesele, comunicative, gata să vină în ajutor celor pe care îi iubesc. Au instinctul nativ de a-i proteja pe alții.

Buza superioară mai plină

Dacă ai buza de sus mai plină, mai rotundă decât buza de jos se poate spune că ai și un ego dezvoltat. Îți place să atragi atenția, să vorbești mereu, să gesticulezi și să îi aduni pe ceilalți în jurul tău. Îți plac situațiile dramatice în care ieși în evidență și îți place să dai ordine.

Buza inferioară mai plină

Dacă ai buza de jos mai plină și mai mare decât cea de sus ești o fire dinamică, veselă și plină de viață. Nu prea stai locului și urăști munca la birou. Ție îți trebuie o provocare nouă în fiecare zi. Ești o persoană curioasă și sociabilă, ba chiar băgăcioasă uneori și destul de vorbăreață.

Buzele pline și răsfrânte

Femeile cu astfel de buze, pline, groase și ușor răsfrânte, sunt mame foarte grijulii și posesive. Sunt generoase, atente, emotive și sensibile. Le place să ajute, să salveze animalele fără stăpân și să dăruiască multă afecțiune și grijă copiilor, chiar dacă nu sunt ai lor.

Forma buzelor. Buzele egale și aproape simetrice

Buzele obișnuite, aproape egale aparțin de obicei oamenilor cu un bun simț și un echilibru moral deosebit. Îi tratează pe toți cu respect și au pretenția să fie tratați la fel. Își cunosc valoarea și știu să se pună în evidență fără să facă spectacol. Femeile cu astfel de buze, care nu au o formă specială, ci o formă simetrică și frumoasă, sunt modeste, inteligente, ușor visătoare, dar foarte atente la deciziile pe care le iau și la ocaziile pe care le primesc în viață.

Forma buzelor. Buzele cu forme speciale

Buza de sus cu arcul lui Cupidon pronunțat

Acea adâncitură care apare la buza superioară, mai ales când buza este mai cărnoasă și rotundă, este denumită metaforic arcul lui Cupidon. Iar persoanele care au acest arc mai pronunțat, în mod sigur îl au pe vino-n’coa! Aceste buze sunt considerate foarte sexy, iar persoanele care au astfel de buze sunt atrăgătoare și totodată foarte creative. Le place să se exprime în tot felul de moduri, sunt sociabile, dar și enigmatice și foarte ingenioase.

Buza de sus plată, fără arcul lui Cupidon

Adâncitura de la buza de sus lipsește la multe persoane. Buza lor de sus este dreaptă, aproape plată. În acest caz, se spune că sunt persoane responsabile și mature. Știu ce vor de la viață, nimic nu li se pare imposibil și muncesc foarte mult pentru a obține ce vor. Te poți baza oricând pe ele, dacă îți promit că te ajută.

Buza de jos retrasă

Unele persoane au buza de jos mult retrasă față de buza superioară. Este o caracteristică mai rară, dar iese în evidență. Despre aceste persoane, fizionomiștii spun că sunt introvertite, egoiste, nesigure pe ele și temătoare. Au nevoie de multă dragoste și susținere pentru a se deschide și pentru a avea încredere în ceilalți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter