Robbie Williams a făcut injecții cu testosteron pentru a scăpa de depresie

De Oana Savin, pe
Cântărețul britanic Robiie Williams a apelat la injecții cu testosteron pentru a scăpa de depresie, a afirmat soția acestuia, Ayda Field.

Când avea 30 de ani, medicii care îl tratau de depresie i-au spus lui Williams că afecțiunea ar putea fi provocată de un nivel scăzut de hormoni masculini în organism, echivalent celui al unui bărbat de 80 de ani.

Potrivit Aydei Field, cântărețul a urmat apoi un tratament cu testosteron care i-a transformat viața.

„După ce a început tratamentul cu testosteron, s-a simţit de parcă i s-a schimbat viaţa, putea face lucruri, era fericit, era motivat şi asta nu are legătură cu a avea muşchi imenşi”, a mai spus soția artistului citat[ de Daily Mail.

Citește și: Smiley a publicat o imagine de doliu și a plecat la Muntele Athos

După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams, în vârstă de 44 de ani, a cunoscut un succes uriaș, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

Totuși, în momentul în care a lansat albumul „Rudebox”, în anul 2006, urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009, Robbie Williams era deja considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

Citește și: Actorii Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit FOTO

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011.

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter