Ce mâncăm la fast-food: Un burger arată la fel după 14 ani şi ce otrăvuri conţin cartofii prăjiţi

De Sandra Sarbu, pe

Un alt caz asemănător a avut loc în Canada, când o femeie a păstrat un hamburger timp de un an ca să-şi convingă copiii adolescenţi să nu mai consume produse de la fast-food. Şi atunci, hamburgerul cumpărat a rezistat un an întreg – pâinea şi carnea – arătând ca nou. Dacă nici măcar bacteriile sau fungii nu vor să mănânce un astfel de produs, oare stomacul uman cum reacţionează?

Cartofii prăjiţi de la fast-food, otrăvitori

O campanie de anul trecut a faimosului lanţ de restaurante fast-food, care avea scopul să deschidă compania către public, a avut rezultatul nedorit – clienţii nu au devenit mai deschişi, ci au renunţat cu totul la produse când au aflat ce conţin cu adevărat.
Ce mâncăm la fast-food: Un burger arată la fel după 14 ani şi ce otrăvuri conţin cartofii prăjiţi
Mai exact, cartofii prăjiţi de la fast-food  conţin:  cartofi, ulei de rapiţă, ulei de soia hidrogenat, ulei de şofrănel, ulei de porumb, arome naturale vegetale, dextroză, colorant (pirofosfat de sodiu), acid citric, agenţi antispumanţi (dimetilpolisiloxan), sunt prăjiţi în aceeaşi combinaţie de uleiuri şi apoi săraţi. În mod normal, acest produs ar trebui să aibă doar cartofi, ulei de prăjit şi sare, iar cele conţinute în produsul de la fast-food sunt nocive pentru oameni, mai ales din cauza uleiurilor modificate genetic – de rapiţă, de şofrănel, de porumb.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter