Ionela Prodan, internată în stare critică. Ce au transmis medicii

De Mădălina Manole, pe
Ionela Prodan a fost internată, din nou, în spital în dimineața acestei zile. Din păcate, medicii nu au vești bune pentru Anamaria Prodan, starea de sănătate a mamei sale înrăutățindu-se dramatic în ultima perioadă.

Ionela Prodan a fost internată astăzi în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, după ce, cu doar câteva zile în urmă, aceasta a vizitat un salon de înfrumusețare pentru o schimbare de look, iar starea sănătății sale părea relativ bună și stabilă. Medicii i-au făcut un set de analize complet și i-au transmis fiicei sale, Anamaria Prodan, că ar trebui să se aștepte la ce este mai rău.

Ionela si Anamaria Prodan

Celebra interpretă de muzică populară are probleme serioase la pancreas și la ficat. Conform declarațiilor sosite din partea instituției medicale, boala de care suferă Ionela Prodan s-a extins, iar tratamentul nu-și mai face efectul. Reamintim că Ionela Prodan a fost supusă unei operații în luna ianuarie, atunci când i s-a montat un holter la inimă pentru a-i fi ținută sub observație activitatea cardiacă.

Ionela Prodan internata in stare critica

 

Citește și – Cristian Țânțăreanu, internat în spital: “A recidivat cancerul“. Care este starea sa de sănătate

Citește și – Boala secretă care l-ar fi ucis pe Andrei Gheorghe. I se recomandase operație

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter