Frumuseţe şi sănătate: Fii tânără la orice vârstă!

De Lumea Femeilor, pe

Te sperie trecerea timpului? Ţi se pare apăsătoare fiecare aniversare a zilei de naştere? Nu te mai plânge de false probleme! Depinde de tine să fii mulţumită şi să te bucuri de ceea ce ţi se întâmplă!
Vârsta nu este decât un număr. Acesta este primul lucru la care trebuie să te gândeşti, cu fiecare aniversare care trece. Chiar dacă ai 30 sau 60 de ani, fiecare vârstă are împli-nirile şi bucuriile ei!

Fii activă!

Da, stai opt ore la serviciu şi seara te simţi epuizată. Este doar o consecinţă a faptuluică nu mai faci nimic în afară de job şi casă. Găseşte-ţi activităţi care să-ţi ţină mintea ocupată. Învaţă ceva nou, orice simţi că ţi-ar face plă-cere şi vei vedea cum te vei umple de energie. Sunt tot felul de cursuri – reflexoterapie, grădinărit, limbi străine etc. Trebuie doar să alegi!

Prieteni veseli

Multă lume are probleme. Şi tu, şi cei din jur, dar există o categorie de oameni care se plâng tot timpul. Ei îţi transmit o stare apăsătoare şi, orice le-ai spune, nu îi bine- dispui. Nu fugi neapărat de ei, dar caută să te înconjori de oameni pozitivi, cu iniţiative şi idei constructive.

Nu te lăsa copleşită!

Sunt perioade în viaţa fie-căruia când pare că proble-mele nu se mai termină. Din experienţa ta de până acum, ştii că vor veni şi zile senine. Nu pierde speranţa! Ia lucrurile pe rând, vorbeşte cu cei care te pot ajuta şi învaţă câte ceva din tot ceea ce ţi se întâmplă.

Echilibru

În fiecare zi se întâmplă evenimente mici, pe care adesea nu le bagi în seamă. E timpul să te bucuri de lucrurile mărunte, să le înţelegi valoarea şi să le savurezi atunci când apar.

+30

Criza femeii la 30 de ani? Lasă clişeele deoparte! E perioada când începi să te simţi împlinită, în cel puţin unul dintre planuri – profesional sau personal.

+40

Începi să fii un pic îngrijorată de aspectul fizic? Fă sport, ai grijă la alimentaţie, desco-peră-ţi un hobby de mult uitat. Remontează-te!

+50

E o perioadă cu multe schimbări în viaţa ta, care apar o dată cu menopauza. Bucură-te de experienţa ta şi de maturitate şi în-conjoară-te de prieteni dragi

+60

Eşti la pensie şi e momentul să te bucuri de nepoţi şi să fii bunicuţa din poveşti. Dacă nu ai nepoţi, profită de timpul liber pentru a călători!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter