Ellie White, dezvăluie secretul danturii ei perfecte

De PR, pe

Artista are o dantură impecabilă pe care o pune în valoare de fiecare dată când zâmbeşte. Meritul îl are nu doar factorul genetic ci şi grija pe care cântăreaţa o poartă zilnic asupra igienei dentare.
„Mi s-a spus că am o dantură perfectă. Sunt măgulită de asemenea reacţii. Am grijă zilnic să am o igienă impecabilă a danturii. Nu fumez, nu beau băuturi colorate, nu mănânc multe dulciuri. Îmi schimb periuţa de dinţi o dată pe lună şi merg periodic la stomatolog pentru detartraj”, declara Ellie White.

Artista a descoperit o serie de trucuri care ajută la îndepărtarea petelor de pe dinţi.

„Oţetul de mere poate fi folosit la clătirea gurii. Acesta previne apariţia petelor şi ajută la însănătoşirea gingiilor. Câteodată amestec şi sarea cu zeama de lămâie pentru un efect asemănător”
, adauga artista.

Ellie White este de doi ani lactovegetariana. Nu trece nicio zi fără să mănânce fructe. „Merele şi morcovii curăţă eficient dinţii şi asigură un aport important de vitamine. Vă recomand încă un truc: puneţi într-un bol multe căpşuni, striviţi-le şi apoi periaţi-vă dinţii cu zeama lor. Oferă un efect de albire surprinzător. Eu am încercat şi a funcţionat!”, spune Ellie White.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter