Doctor Oz: Cea mai bună metodă să-ţi cureţi vaginul

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:35

Multe femei nu ştiu cum să-şi cureţe corect vaginul şi fac exces de produse cosmetice, fac spălături cu tot felul de ceaiuri sau amestecuri şi săpunuri şi apoi ajung să sufere de infecţii vaginale. Află care este cea mai bună metodă să-ţi cureţi vaginul, de la doctor Oz.

Spălăturile vaginale pot face rău vaginului tău

Doctor Mehmet Oz, ca şi alţi medici, recomandă să laşi vaginul să se cureţe singur.
Vaginul unei femei are propriile mecanisme de auto-curăţare, cu ajutorului secreţiilor de mucus.
Femeile nu ar trebui să se spele cu produse cosmetice agresive cu ph-ul vaginal şi nici să folosească duşul pentru a spăla intensiv cu jet de apă zona intimă.
În plus, multe femei consideră că mirosul vaginului este neplăcut şi exagerează cu spălăturile vaginale, în speranţa că îl vor înlătura. Acest lucru este total greşit, spune Doctor Oz, deoarece chiar şi cel mai curat şi perfect sănătos vagin are un miros al lui.

Cea mai bună metodă să-ţi cureţi vaginul

Spălăturile regulate cu apă călduţă şi săpun delicat din timpul băilor şi duşurilor este mai mult decât suficient pentru un vagin sănătos.
Doctor Oz sugerează evitarea tampoanelor şi absorbantelor parfumate, sprayurilor pentru înlăturarea mirosului şi a şerveţelelor umede cu parabeni şi alergeni. Toate aceste produse încurajează apariţia infecţiilor vaginale, de la candidoze, la infecţii bacteriene mai grave.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter