Cine este și cum arată iubita lui Bursucu de la Teo Show

De Unica.ro, pe
Bursucu, colegul lui Teo Trandafir la Kanal D, are o relație de peste 8 ani cu o femeie de care puțini știu.

Ea se numește Andreea și preferă să rămână departe de lumina reflectoarelor, ea nefiind o persoană publică. Andreea este originară din Constanța, unde are și câteva afaceri. Ea este managerul celui mai mare parc de distracții din Mamaia. Totodată, este mama a două fetițe minunate: Alesia, în vârstă de 15 ani, și Anays, în vârstă de 2 ani.

Alesia este fiica ei dintr-o relație anterioară, pe când Anays este fiica pe care o are cu Bursucu. Când Alesia avea 3 ani, tatăl ei a murit, astfel încât Andreea a trebuit să o crească singură.

Bursucu este foarte atașat de cele două fiice ale sale: atât cea biologică, cât și cea vitregă. Pentru Alesia are numai cuvinte de laudă. Susține că este o fată deosebită, de care este mândru. Acum ceva timp, el spunea pentru Click următoarele cu privire la Alesia: „Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”.

Citește și: Iubita lui Elon Musk, spitalizată după un atac de panică

Citește și: Ce frumoasă este Miruna, fiica lui chef Sorin Bontea

Citește și: Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

Citește și: Raluca Bădulescu, despre cea mai „nefericit îmbrăcată” artistă din România

Relația lui Bursucu cu Andreea durează de peste opt ani. Cei doi păstrează însă intimitatea relației în cele mai multe cazuri. Ei au avut însă și momente grele în relație.

Unul dintre ele a fost separarea cauzată de starea de urgență din 2020, când Bursuc era în București, iar Andreea și fetele în Constanța.

„Îmi lipsesc foarte mult”, povestea el, citat de Fanatik, în urmă cu un an. „Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine. Acum merg la Constanța săptămânal, plec vineri după emisie și mă întorc luni în Capitală. De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter