Frumuseţe: Uleiul bio de mesteacăn distruge celulita

De Unica.ro, pe

Ne-am obișnuit să auzim des că nu există niciun tratament care să combată definitiv celulita, însă putem măcar să sperăm că vom reduce aspectul de coajă de portocală de pe picioarele sau abdomenul nostru, care s-a format în timp din cauza toxinelor din organism.
Specialiştii vor să ne convingă că cel mai bun tratament este cel care conţine mesteacăn, aşa  că luăm în serios vorbele lor şi ne orientăm spre cremele bio care conţin această plantă minune.

Am descoperit uleiul anti-celulitic bio cu mesteacăn. Este înmiresmat şi de alte plante medicinale pe care le are în compoziţie şi peste toate promite că dacă vei avea o alimentaţie echilibrată şi dacă vei face în acelaşi timp multă mişcare, pielea ta va câştiga multă elasticitate. Va deveni mult mai netedă şi mult mai fermă.

Multe femei care au folosit acest ulei confirmă eficienţa lui în combaterea celulitei în doar 28 de zile. Conţine extract natural de mesteacăn, rozmarin şi ruscus, alte ingrediente ideale pentru ca pielea să devină mult mai frumoasă.

Cum utilizezi uleiul bio anti-celulitic de mesteacăn?
Dacă vrei ca efectul să fie foarte rapid, utilizează acest ulei cel puţin de două ori pe zi în fiecare săptămână. Cel mai bine dimineaţa şi seara. Îl aplici prin masaj cu mişcări circulare.

Ce conţine uleiul bio anti-celulitic
Ingredientele sunt uleiul din sâmburi de caise, uleiul de jojoba, uleiul din germeni de grâu, amestec de uleiuri eterice natural, extract uleios din sâmburi de caise, Frunze de mesteacăn, rădăcină de ruscus şi frunze de rozmarin. Sună bine, nu?  Mai ales că nu există nici urmă de parabeni sau alte substanţe toxice.

Ceaiul de mesteacăn ideal pentru curele de slăbire
Am aflat că ceaiul de mesteacăn poate fi folosit în curele de slăbire, iar dacă suferiţi de obezitatea, ar putea fi tratamentul ideal. Cel mai potrivit este decoctul – 50 de grame de mesteacăn la un litru de apă. Se beau 8 linguri pe zi.

Citeşte pe www.ecotrend.ro unde vei găsi cel mai bun ulei anticelulitic din mesteacăn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter