Cum reduci rapid aspectul de coajă de portocală de pe picioare

De Sandra S., pe

O soluție rapidă ca să reduci drastic aspectul de coajă de portocale de pe picioare este una pe care o găsești la tine acasă. Ai nevoie de trei ingrediente: cofeină, retinol și antioxidanți.
Nu găsești la farmacie retinolul și antiinflamatorul în stare pură, însă te poți folosi de cremele care le conțin. Astfel, cremele anti-aging pentru ten conțin substanțe antiinflamatoare și antioxidanți, iar cele mai multe creme anti-rid pentru ochi conțin retinol și cofeină. Specialistul dermatolog Heidi Waldorf te sfătuiește cum să le folosești ca să scapi rapid de aspectul de coajă de portocală de pe picioare:
Nu trebuie să amesteci mai multe creme ca să faci una singură, ci poți pur și simplu să le aplici în trei straturi. Începe cu crema cu retinol, care reface colagenul la nivelul dermei și ajută și celelalte creme să intre mai ușor în piele. Mai departe folosește-o pe cea cu antioxidanți (substanțele se pot găsi și în loțiuni de corp, nu doar în cele de față), apoi o poți aplica și pe cea cu cofeină.
Recomandarea specialistului este să faci acest lucru zilnic ca să menții pielea frumoasă, însă odată ce te oprești, pielea va reveni la normal.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter