Dietă: Cum scapi de grăsimi uşor şi sigur?

De Libertatea pentru femei, pe

Dacă eşti atentă la ceea ce consumi şi incluzi în alimentaţie produse ce conţin acid linoleic conjugat (CLA), vei descoperi cea mai bună metodă de a arăta excelent şi de a-ţi controla greutatea pe termen lung.
Când urmezi o dietă, chiar dacă acul cântarului indică mai puţine kilograme nu înseamnă că ai eliminat numai grăsime. Masa musculară se reduce şi ea, iar acest lucru poate deveni o problemă, mai ales după ce revii la alimentaţia normală. Explicaţia este destul de simplă: celulele musculare au nevoie de mai multă energie decât celulele grase şi ard mai multe calorii (inclusiv grăsimi). Odată ce masa musculară se reduce, metabolismul se dezechilibrează şi ajungi să ai mai puţine celule musculare care să contribuie la arderea grăsimilor. Când termini regimul şi revii la un consum mai mare de alimente, poţi creşte în greutate pentru că organismul nu reuşeşte să proceseze alimentele la fel de repede ca înainte. Din acest motiv, majoritatea persoanelor se îngraşă după ce au ţinut o dietă. Varianta pentru înlăturarea acestei probleme o reprezintă acidul linoleic conjugat (CLA), care reuşeşte foarte uşor să ajute la arderea grăsimilor.

Calea spre un trup perfect

Acidul linoleic conjugat (CLA) este un acid gras natural care se găseşte în carne şi în lactate şi acţionează blocând asimilarea grăsimilor, pe care le transformă în energie. Folosind CLA vei dobândi un corp deosebit de frumos şi, mai ales, sănătos. Iată care sunt avantajele:
► trupul devine mai ferm;
► se reduce grăsimea din organism şi creşte masa musculară, deci scade numărul de centimetri, iar în viitor te ajută să arzi mult mai repede grăsimile;
► scade riscul de a pierde din masa musculară, din cauza dietelor drastice;
► îmbunătăţeşte raportul ţesut adipos – masă musculară, ceea ce aduce beneficii şi sănătăţii tale.

Coapse „sculptate” şi talie de viespe

Un studiu, ce s-a axat pe scă-derea stratului de grăsime localizat în anumite zone ale corpului, a indicat că suplimentarea cu CLA reduce, în cazul femeilor, mai întâi ţesutul adipos din zona coapselor. De asemenea, s-a constatat că grăsimea din zona şoldurilor şi a taliei a scăzut în mod semnificativ într-un timp scurt, iar masa muscu-lară a crescut.

Succes sporit cu ceai verde

Pe lângă efectele menţionate anterior, dacă acidul linoleic conjugat este folosit împreună cu extractul de ceai verde, rezultatele vor fi cu atât mai vizibile. De ce? Pentru că extractul de ceai verde intensifică arderea grăsimilor şi înlăturarea lor din organism. Studiile de specialitate au arătat că această metodă este sigură, eficientă şi lucrează foarte bine şi în asociere cu exerciţiile fizice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter