Dieta cu mure: Slăbeşti 3 kilograme în 7 zile cu fructe de pădure cu antioxidanţi

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 17:21

Murele sunt printre cele mai interesante fructe de pădure. Nu numai că ajută organismul să slăbească rapid şi sănătos, dar conţin şi multe vitamine, minerale şi antioxidanţi esenţiali în lupta cu cancerul. Iată cum poţi să slăbeşti 3 kilograme în 7 zile cu fructe de pădure cu antioxidanţi prin dieta cu mure.

Murele, fructe de pădure delicioase, bogate în antioxidanţi

Un pahar de mure are doar 62 de calorii, 1 gram de grăsime, 15 carbohidraţi, 8 grame de fibre, 2 grame de proteine şi doar 1 mg de sodiu. Această combinaţie de nutrienţi, alături de antioxidanţii naturali şi gustul delicios, te ajută în lupta cu majoritatea tipurilor de cancer, boli cardiovasculare sau diabet şi sunt un real sprijin în curele de slăbire.
Murele sunt printre cele mai bogate fructe în antioxidanţi naturali din lume. Murele conţin polifenoli, care ajută organismul să se protejeze de cancer, boli cardiovasculare şi alte boli grave.
Fructele de pădure în general conţin antocianine (antioxidanţi naturali care dau culoarea închisă, negru sau mov fructelor sau strugurilor), dar în mure găsiţi cea mai mare concentraţie. În plus, în mure există substanţe naturale care ajută în lupta cu hipertensiunea arterială şi ajută memoria, pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti sănătos.
Şi bolile ochilor şi problemele vasculare se pot ameliora sau preveni printr-un consum mare de mure. Murele întăresc vasele de sânge şi îmbunătăţesc vederea.
Citeşte şi Horoscop: Ce fructe te ajută să slăbeşti, în funcţie de zodie
Conţinutul mare de taninuri din mure ajută la creşterea şi menţinerea fermităţii ţesuturilor, reduce inflamaţia intestinală şi ajută la reducerea efectelor neplăcute ale hemoroizilor sau bolilor digestive.
Murele te ajută să slăbeşti uşor şi rapid şi te ajută la detoxifierea organismului în timp ce substanţele nutritive ajută la arderea grăsimilor rele.
Citeşte mai departe şi află cum să slăbeşti 3 kilograme în 7 zile cu fructe de pădure cu antioxidanţi prin dieta cu mure, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter