Demi Lovato va merge la un centru de reabilitare: „Boala aceasta nu dispare”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 06 august 2018, 11:00
Cântăreața Demi Lovato, ce a fost spitalizată în urmă cu două săptămâni din cauza unei posibile supradoze cu heroină, va intra la un centru de reabilitare după ce va fi externată din spital.

Potrivit unor surse citate de TMZ, artista a optat pentru această variantă, după lungi discuții cu membrii familiei sale.

Demi se simte suficient de bine pentru a ieși din spital”, a afirmat un apropiat al cântăreței americane.

A acceptat să intre într-un centru de reabilitare și va fi transportată direct acolo. Este decizia ei. Nu este un lucru care i s-a impus în mod forțat”, a precizat sursa citată.

Citește și: Demi Lovato, internată de urgență în urma unei supradoze

Se pare că Lovato a înțeles gravitatea pe care o implică o supradoză de droguri și este conștientă că procesul de recuperare va fi unul foarte complicat.

În acest sens, artista a postat pe Instagram un mesaj în care vorbește despre lupta ei cu dependența de droguri.

„Am vorbit întotdeauna deschis despre lupta mea cu dependența. Ce am învățat acum este că boala aceasta nu dispare și nu se estompează în timp. Este un lucru pe care trebuie să încerc să îl depășesc, pentru că nu am făcut-o încă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine și încă în viață. Le sunt recunoscătoare fanilor mei pentru tot sprijinul și iubirea pe care mi-au arătat-o în ultima săptămână. Gândurile voastre pozitive mă ajută în aceste momente dificile”, a scris Demi pe rețeaua de socializare.

„Vreau să le mulțumesc familiei, echipei mele și medicilor de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alături în tot acest timp. Fără ei nu aș mai fi putut scrie acum această scrisoare. Am nevoie de timp să mă vindec și să mă reabilitez. Nu voi uita niciodată dragostea voastră și abia aștept ziua în care să pot spune că am depășit aceste momente”, a mai transmis vedeta.

Înainte de a ajunge la spital, Demi Lovato a fost tratată cu Narcan, medicament folosit în cazurile de supradoză de heroină, la domiciliul său din Hollywood Hills, unde artista sărbătorea alături de prieteni o zi de naștere.

Cântăreața s-a mai luptat în trecut cu dependența de alcool și droguri și a intrat la dezintoxicare când avea doar 18 ani. Tot atunci, ea a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

Citește și: Fostul iubit al lui Demi Lovato, „complet devastat” după ce artista a fost internată de urgență

Luna trecută, ea a lansat piesa „Sober”, în care își cere scuze părinților și fanilor că „nu este cuminte”.

Demi Lovato se afla, în momentul supradozei, în plin turneu în Statele Unite și urma să susțină pe 26 iulie un concert la Atlantic City.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter