Demi Lovato are un nou iubit. Tânărul este un celebru actor

De Oana Savin, pe
Demi Lovato a avut o perioadă dificilă după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze de droguri, însă acum pare să-și fi găsit liniștea și fericirea. Iar cel care a ajutat-o să ajungă aici este un tânăr actor, celebru pentru rolul său, Fenmore Baldwin, din serialul „Tânăr și Neliniștit”.

Artista în vârstă de 27 de ani formează un cuplu cu Max Ehrich (28 ani) de câteva luni, iar cei doi par extrem de fericiți împreună.

Max postează deseori poze cu Demi, una fiind însoțită de mesajul: „Mi Amor” (Dragostea mea).

Și dacă mai exista vreo urmă de îndoială că cei doi au o relație, aceasta s-a spulberat în momentul în care Max se afla într-un live, iar Demi a intrat peste el, fără să își dea seama că este văzută de toți cei care îl urmăreau online.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital! 

Ehrich cânta live la pian pentru fanii săi de pe Instagram, când artista a intrat în cameră. Tânărul se aude când îi spune că este live de două ori, înainte ca Lovato să realizeze că este în direct.

Potrivit unei surse, cei doi se înțeleg foarte bine și sunt îndrăgostiți.

„Se înțeleg bine. Max este pasionat de muzică, îi place să trăiască sănătos, nu este un petrecăreț. Are o influență bună asupra lui Demi și au multe în comun”, a afirmat sursa pentru E! News.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Demi Lovato și Max Ehrich.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter