De ce ne îngrăşăm după căsătorie?

Replica „cine ma iubeste, ma iubeste si asa“ este plictisitoare si nu face decat sa santajeze parte­nerul – „ma accepti cat o balena sau nu ma iubesti“… Nu-ti (mai) gasi scuze pentru kilogramele in plus!
Ca majoritatea oamenilor (nu doar femei­le!) se ingrasa este un lucru care nu mai trebuie dovedit, este suficient sa ne uitam in jurul nostru. Chiar nu vi s-a intamplat niciodata sa va intalniti cu prieteni sau cunostinte pe care nu le-ati mai vazut de ceva timp dupa ce s-au casatorit si sa constatati ca au luat proportii?
Da, este adevarat, de cele mai multe ori acest lucru se intampla mai intai femeilor. S-a constatat ca si tinerii necasatoriti care s-au mutat impreuna incep sa ia in greutate, deci nu casatoria e de vina, ci viata in comun, de cuplu.
De vina sa fie, poate, ritmul mai linistit, „siguranta“ privind dra­gostea partenerului (adica nu mai este nevoie sa lupt pentru a-l cuceri, a-i castiga atentia si afec­tiunea, sa pierd noptile gan­din­­du-ma oare ce o face el acum, unde o fi si cu cine), o viata mai ritmata, cu mese cat de cat la ore fixe, me­se regulate, mai multe rasfaturi de tip culinar in doi (ca o decla­ratie de dragoste) etc.
Citeşte continuarea pe baby.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter