Andreea Berecleanu și soțul ei sărbătoresc doi ani de mariaj

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 18 septembrie 2018, 16:38
Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician, Constantin Stan,  formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizz-ul autothton. 

Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani, a mai fost căsătorită înainte cu colegul său, prezentatorul Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii. În anul 2016, Andreea Berecleanu a spus din nou DA! în fața ofițerului stării civile, atunci când și-a unit destinul cu medicul estetician Constantin Stan, în vârstă de 61 de ani. Cei doi au sărbătorit doi ani de la cununie, ocazie cu care prezentatoarea știrilor de la Antena 1 a postat pe conturile de socializare imagini de la eveniment și un mesaj emoționant:

Andreea Berecleanu si sotul sau, Constantin Stan - cununie civila 2

„Aniversarea noastră de cununie, acum 2 ani. Un moment fericit al vieții noastre împreună. Un pas firesc, alături de copiii noștri bucuroși, alături de părinți, nași și câțiva prieteni foarte apropiați. O imagine pentru o viață pe care ne-o dorim până la capăt plină de dragoste, bucurii și sănătate!”, – a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Andreea Berecleanu si sotul sau, Constantin Stan - cununie civila 2

Andreea Bercleanu și Constantin Stan sunt împreună de șase ani. Cei doi au ajuns în fața altarului în noiembrie 2016, la două luni după cununia civilă.

Andreea Berecleanu si sotul sau, Constantin Stan - cununie civila 2

Andreea Berecleanu a divorțat oficial de primul său soț, prezentatorul Andrei Zaharescu, în anul 2013, după o relație de 15 ani, deoarece acesta a înșelat-o.

Citește și – Raluka a vorbit despre iubitul său și despre relația lor: “Avem o regulă pe care o respectăm”

Citește și – Radu Vâlcan, detalii din căsnicia cu Adela Popescu: “Știam că vom ajunge aici”

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter