Cristian Țopescu, internat de urgență la spital

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 09 mai 2018, 13:23
Cristian Țopescu a fost internat de urgență la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii sunt extrem de rezervați în privința stării sale de sănătate.

UPDATE 9 mai. Medicii de la spitalul Elias au oferit detalii despre starea lui Cristian Topescu. „Domnul Ţopescu are o evoluţie uşor favorabilă şi va fi supus mai multor investigaţii suplimentare. Momentan va rămâne pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă cel puţin până mâine. Este conştient şi cooperant”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului. Acesta a mai spus că fostul comentator sportiv a ajuns la spital din cauza unui diabet care nu a fost tratat corespunzător.

Cristian Țopescu, conform primelor informații, se află la terapie intensivă. Fostul comenator sportiv în vârstă de 81 de ani,  a suferit o criză de diabet zaharat decompensat,  iar în prezent este în investigații, fiind suspectat de mai multe suferințe, relatează pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Cristian Ţopescu s-a născut pe 26 martie 1937 în Bucureşti şi a absolvit Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. De-a lungul carierei sale a lucrat ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor şef sport și director general adjunct TVR.

Citește șiMagda Vasiliu, anunț despre starea de sănătate a băiețelului său diagnosticat cu cancer

Sursă foto: Libertatea
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter