Copil desfigurat de boală. Vezi cum arată ihtioza

De Diana Zagrean, pe

Ihtioza este o boală rară care afectează pielea, făcând bolnavii să arate ca şi cum ar avea solzi (ihtios – peşte în greacă). Vezi povestea cutremurătoare a unui copil desfigurat de boală. Vezi cum arată ihtioza. Atenţie, imagini şocante, care vă pot afecta emoţional!
 
Jayden Blackford s-a născut cu ihtioză, o boală rară şi oribilă, care te face să arăţi de parcă ai pielea toată opărită, sau solzi ca de peşte pe toată suprafaţa corpului.
Boala are mai multe forme, unele din ele extrem de rare şi grave, deoarece ihtioza poate cauza infecţii grave, stop respirator şi dezhidratatre severă.
Jane Blackford, mama băieţelului, care are 24 de ani, povesteşte îngrozită că lumea o apostrofează pe stradă, crezând că şi-a lăsat copilul prea mult la soare, sau că l-ar fi opărit.
Boala gravă de care suferă copilul i-a făcut pe doctori să nu-i dea foarte multe şanse la naştere, dar el a rezistat. Acum participă cu mama lui la marşuri unde strâng fonduri pentru fundaţiile care cercetează boala, căutând leacuri sau măcar soluţii pentru o calitate a vieţii mai bună.
Vezi GALERIA FOTO cu copilul cu ihtioză. Atenţie, imagini şocante, care vă pot afecta emoţional!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter