Dilemă? Ce antrenament de fitness este bun pentru tine?

Ultimul update Vineri, 29 aprilie 2022, 11:26

Din păcate, nu toate ne-am născut perfecte. De fapt, nimeni nu e perfect. Dacă ai forme, şi se pare că eşti grasă şi tânjeşti după o siluetă androgină.
Dacă ai sânii prea mici şi posteriorul aproape inexistent, ai vrea forme. Cine ne mai înţelege pe noi, femeile?

Important este să acceptăm conformaţia pe care o avem şi să acţionăm în consecinţă. Pară, măr, scândură sau gogoşar, nu trebuie să uiţi un lucru: iubeşte-ţi corpul, nu vei primi altul!

Dieta

Ok, lucrăm cu ce avem. Dar cum? Evident, cu o dietă echilibrată şi sport. Dacă vrei să slăbeşti, primul pas este dieta. Carne slabă, peşte, legume de sezon, lactate slabe, fructe, alune şi nuci crude şi multe lichide. Mai uşor cu carbohidraţii, adică out cu pastele, cartofii şi mămăliguţa. În schimb, poţi mânca orez integral cu legume, dar de 2-3 ori pe săptămână şi în cantităţi reduse.

Silueta măr

Dacă ai o siluetă de tip MĂR şi depui grăsime în partea superioară a corpului (abdomen, braşe, spate), trebuie să combini antrenamentele cardio (care te ajută mult să slăbeşti), cu cele de tonifiere, ca să se modeleze bine masa musculară nou formată şi să se ardă grăsimea care este în plus.

Ca antrenamente, recomand Fitness Evolution, Upper Body Tone, Tae Bo şi KettleBelle (www.ladyfit.ro)

Silueta pară

Dacă eşti posesoarea unei siluete tip PARĂ şi grăsimea se încăpăţânează să se aşeze pe coapse şi pe fesieri, învaţă să profiţi de chestia asta şi lucrează partea inferioară a corpului.

Rezultatul? Aripioarele îşi iau zborul, posteriorul devine bombat, talia de viespe este pusă şi mai bine în evidenţă şi vei avea coapse de zână! Sună aproape inuman, dar se poate! Grijă mare la dulciuri şi grăsimi. De asemenea, poşi încerca  împachetări şi masaj anticelulitic, pentru a elimina surplusul de apă din corp. Antrenamentele ideale pentru tine sunt BodyWorship, RCP (rupere de fund şi picioare) şi Capoeira. Aceste antrenamente combină elementele cardio cu cele de tonifiere şi sunt o minunăţie pentru doamnele şi domnişoarele pere 🙂

Cori Grămescu
Lady Fit
www.ladyfit.ro
cori@ladyfit.ro / 0726.438.348

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter