Sănătate: Care sunt alimentele care ne ucid?

De Revista Avantaje, pe

Cercetarea medicală din statele moderne indică faptul că la baza bolilor cronice, precum sunt cele de inima, diabetul, cancerul, artrita, alergiile şi tulburările autoimune stau atât chimicalele din mediu, cât şi o dietă formată din alimente procesate.
Pe lista alimentelor nocive pentru organismul uman gasim: produse inghetate, conservate si din faina alba rafinata (paini, chifle, aluaturi coapte, paste, chipsuri) dulciuri, preparate din carne.
Toate aceste preparate au un continut ridicat de grasimi, zahar, sare, dar si multe substante toxice.
Specialistii atrag atentia ca alimentele rafinate sunt gustoase datorita uleiurilor, a sari, a zaharului si a altori aditivi alimentari, dar nu au substante nutritive si ar putea genera dependenta.
Cand consumam alimente procesate inghitim si hormoni de crestere de provenienta bovina, antibiotice, pesticide, aditivi si conservanti nocivi pentru organism.
Vezi continuarea pe avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter