Trucuri fierbinţi pe care rişti să le uiţi în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe

Există multe mişcări, tehnici şi trucuri de sex care îţi garantează o partidă de sex memorabilă, dar care nu sunt atât de cunoscute pe cât ar trebui.

Mai mult, pe unele dintre ele le eviţi chiar fără să-ţi dai seama.

Iată câteva trucuri pe care rişti să le ignori în timpul sexului, deşi ar trebui să le foloseşti mereu!

Muşcăturile erotice

Poate sună puţin vampiresc, dar de fapt muşcăturile erotice sunt sexy şi numai bune pentru preludiu! Dacă le faci cum trebuie, chiar n-o să-ţi învineţeşti iubitul şi nici n-o să îi laşi vreun semn, decât dacă, bineînţeles, chiar vrei asta.

Ideal este să muşti zone cărnoase dar şi moi (umăr, şolduri, coapse) şi să nu îţi foloseşti dinţii prea mult. Foloseşte-ţi buzele şi strânge mai tare, iar dinţii, doar dacă vă plac jocurile sexuale cu tente sadomasochiste, unde plăcerea poate să vină şi din durere.

Jocurile cu uleiuri

Să foloseşti uleiul de masaj pe tot corpul chiar fără să faci şi un masaj este ceva mai puţin practicat şi totuşi, atât de special. Cumpără uleiuri pentru masaj cu aromă afrodisiacă şi întindeţi-le unul pe corpul celuilalt. Sacrifică un cearşaf şi bucuraţi-vă de senzaţia specială când vă simţiţi corpurile alunecând şi atingându-se umed.

Stimularea orală a degetelor

Mai exact, multe cupluri uită de jocul erotic în care îţi sugi degetele de la mâini sau picioare, evident unul altuia şi evident, dupa o baie plăcută, poate chiar împreună. Oricum, trucul ăsta este unul dintre cele mai evitate dar şi unul dintre cele mai senzuale. Tocmai pentru asta, nu trebuie să îl ratezi.

După un duş împreună, încercaţi! Între vârfurile degetelor de la picioare şi arcuirea tălpii este zona cel mai sensibilă la atingeri, aşadar, încă o zonă erogenă! Cât despre degetele de la mână, se ştie deja că suptul buricelor este clar un joc erotic cu trimitere la sex oral.

Pălmuirea

Pălmuirea, ca şi muşcătura erotică, este un truc de efect doar dacă îl faci cum trebuie adică, dacă nu exagerezi. Oricum, se pare că specialiştii au dovedit clar că, dacă eşti pălmuit pe fese în timpul stării de excitaţie corpul primeşte gestul ca pe o sursă de plăcere.

Ce zici, faci o schimbare de plan şi introduci şi trucurile de mai sus?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter