6 tipuri de îmbrăţişări erotice pentru preludiu

De Raluca Cristea, pe

Îmbrăţişarea pare un lucru atât de normal încât puţini ştiu că există mai multe poziţii pentru asta. De fapt, dacă te îmbrăţişezi armonios, poţi crea o îmbrăţişare 100% erotică…
… perfectă pentru preludiu!

Împărţind acelaşi scaun

Iubitul tău se aşează primul pe scaun sau pe fotoliu şi îşi depărtează picioarele. Te aşezi şi tu pe scaun, cu spatele la el. În această poziţie, îmbrăţişaţi, puteţi citi împreună, vă puteţi uita la un film sau puteţi sta de vorbă. Dacă vreţi să faceţi sex, poziţia este perfectă pentru preludiu dacă vă sărutaţi şi vă mângâiaţi, chiar aceeaşi poziţie putând fi transformată într-o poziţie sexuală.

Îmbrăţişarea încrucişată

Dacă iubitul tău stă pe pat, cu picioarele încrucişate sau întinse, surprinde-l aşezându-te la el în poală, încrucişându-ţi picioarele în jurul lui. Dacă vrei doar ceva soft, pur şi simplu staţi de vorbă despre ceva relaxant, însă într-o astfel de poziţie, este greu de crezut că va putea să stea cuminte. Începeţi preludiul cu săruturi, invitaţii erotice şi mângâieri în zonele erogene. La fel, acest tip de îmbrăţişare poate fi o poziţie sexuală.

Atingeri pe vertical

Partenerul stă întins pe pat, cu faţa în jos, dezbrăcat. Te aşezi dezbrăcată deasupra lui şi te întinzi pe toată lungimea. Este chiar o tehnică de masaj erotic să te întinzi astfel deasupra bărbatului, atingându-i fesele cu zona ta intimă. Dacă vrei sa începi preludiul partidei de sex, fă mişcări circulare cu zona intimă pe fesele lui, în timp ce îi şopteşti ce îţi doreşti.

Îmbrăţişare cu tactică

Iubitul tău stă pe pat sau pe canapea cu picioarele desfăcute şi cu spatele sprijinit de multe perne. Tu i te aşezi între picioare, fără să îi stai în poală şi te rezemi de spatele lui. Veţi găsi această poziţie foarte confortabilă pentru o seară liniştită în doi, cu un film sau o emisiune bună la tv. Dacă vreţi sa aprindeţi atmosfera, prinde-l cu mâinile de gât şi apleacă-i capul astfel încât să vă sărutaţi invers. Lasă-l să te mângâie pe sâni şi atinge-l şi tu în zona intimă. Ce alte semnale pot fi mai clare de atât?

Îmbrăţişarea linguriţă

Staţi amândoi întinşi pe pat, privind în aceeaşi direcţie. Dacă tu îl iei pe el în braţe, atunci, complet dezbrăcaţi fiind, partenerul trebuie să strângă picioarele astfel încât să formaţi împreună o paranteză în care el îţi atinge zona intimă cu fesele. Inversând locurile, vă puteţi mângâia zonele intime şi pieptul şi puteţi face sex în poziţia sexuală linguriţa.

Atingere totală

El se întinde pe pat cu faţa în sus şi picioarele foarte puţin desfăcute. Tu te aşezi deasupra, cu faţa la el, întinsă la fel de drept astfel încât să vă atingeţi zonele intime. Dacă nu sunteţi complet dezbrăcaţi ar fi bine ca măcar tălpile să fie goale şi să vi le atingeţi în timp ce vorbiţi, vă sărutaţi şi vă mângâiaţi. Pentru a trimite semnalul clar că vrei sa faceţi sex, mişcă-te din ce în ce mai intens, apăsând uşor pe şolduri şi penis.

Ţie care îmbrăţişare ţi se pare cea mai bună de pus în practică?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter