4 tipuri de bărbaţi pe care să-i eviţi la o petrecere

De Raluca Cristea, pe

Sper că te distrezi şi mergi la petreceri. Poate eşti una dintre femeile convinse că aici poţi găsi bărbatul potrivit. Nimic rău în asta, dar ai grijă!

Se spune că ,,ambalajul nu contează”, că ,,prima impresie contează” dar şi că ,,aparenţele înşală”. Coordonate fiind cele 3 zicale celebre şi găsind o variantă de mijloc în a percepe cât mai bine bărbaţii, trebuie să avem grijă de cine ne îndrăgostim. Şi sunt 4 tipuri de bărbaţi cu care nu prea e bine să interacţionezi la o petrecere!

Bărbatul care tocmai a ieşit dintr-o relaţie

Pentru că, deşi poate este un tip super, nu are cum să nu fie în starea ,,de după”. Exact ca o ameţeală după o operaţie chirurgicală, nu ai cum să eviţi momentul şi oricât spui că eşti bine, nu eşti. Instinctul masculin îl îmbărbătează şi îl face să creadă că totul este în regulă, dar de fapt are tendinţa de a pica în braţele primei femei care îi dă atenţie. Ori, rolul de pansament nu cred că vrei să ţi se potrivească.

Bărbatul singuratic

Pentru că singurătatea lui trebuie să aibă măcar o explicaţie care să te îngrijoreze. Oricât de introvertit ar fi de felul lui, este imposibil să nu fie acolo câţiva amici cu care să lege discuţii. Altfel, ce ar mai căuta la acea petrecere? Şi pentru că se pare că azi îmi plac zicalele, iţi amintesc ce se spune: ,,contrastele se atrag” dar şi ,,cine se aseamănă, se adună”. Tot alegând varianta de mijloc este clar că nu poţi avea o relaţie cu un bărbat retras sau total diferit, dar nici cu un bărbat care îţi seamănă atât de mult încât să ai o relaţie cu copia ta masculină.

Bărbatul care butonează pe telefon

Când este singur, vorbeşte la telefon. Când este prins într-o discuţie, mai butoneaza puţin la un SMS. Sincer, poate fi om de afaceri, mogul sau vedetă consacrată, mă lasă rece şi mi se pare lipsă de respect să fii ochi şi urechi la telefon în timp ce alte persoane interacţionează sau măcar încearcă să interacţioneze cu tine. Dacă lipsa de respect şi-o manifestă aşa, într-o situaţie obişnuită, ce te face să crezi că poate fi atent şi implicat într-o relaţie? Hmm…nimic?

Bărbatul care vorbeşte cu paharul în mână

Nu îţi poate face o impresie prea bună când îl vezi cu paharul în mână permanent. Şi chiar nu contează dacă paharul este gol, plin sau pe jumătate. Ideea este că îl ţine în mână de parca i-ar aduce vreo siguranţă anume sau cine ştie ce statut. Poate s-a uitat prea mult la filme burgheze în care bărbaţii de afaceri ţin tacticos pahare pline şi vorbesc ca nişte atotştiutori. Una peste alta, când îl vezi cu paharul în mână oricând şi oriunde, fie îi place să bea chiar dacă poate nu exagerat, fie este genul de bărbat pentru care o petrecere înseamnă băutură, mâncare şi glume misogine cu băieţii.

Ai întâlnit deja aceşti bărbaţi la petreceri?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter