Cele mai fierbinţi tendinţe sexuale în vara 2011

De Stela Moisescu, pe

Condimentează vara aceasta cu cele mai hot experienţe sexuale, care să te încălzească şi în sezonul rece. Nu rata tendinţele sexuale pe care Unica.ro ţi le propune…
… pentru o vară cu adevărat memorabilă!

Iată care sunt tendinţe sexuale ce garantează o vară fierbinte în doi!

1. Reinventează poziţia „femeia deasupra”

Expune-te cu totul privirilor iubitului tău modificând poziţia „femeia deasupra”! În loc să te apleci peste iubitul tău, apleacă-te un pic pe spate, ţinând mâinile sprijinite pe picioarele lui. Astfel îi vei oferi o privelişte explicită şi incitantă, iar tu te bucuri de o stimulare intensă a punctului G. Roagă-l să îţi maseze clitorisul în timp ce îşi delectează privirea… cu tine.

2. Masaj erotic al tălpilor

Ştiai că temperatura picioarelor îţi influenţează capacitatea de a atinge orgasmul? Află că picioarele reci scad şansele de a atinge orgasmul cu 30%, atât în cazul femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor. Sexologii ne atrag atenţia că orice partidă de sex ar trebui să înceapă abia după ce ambii parteneri au picioarele calde. Aşadar, un masaj erotic al tălpilor în timpul preludiului îţi poate aduce mult râvnitul orgasm!

3. Profită de concediu pentru a lucra muşchii Kegel

E nevoie doar de două săptămâni pentru a simţi beneficiile oferite de exerciţiile Kegel: ajungi mai repede la orgasm, iar iubitul tău se bucură de senzaţii mai intense atunci când te penetrează. Dacă în timpul anului uiţi să practici exerciţiile Kegel cu regularitate, profită de concediu pentru a-ţi tonifia muşchii vaginali cu  exerciţii zilnice!

Dă click şi află cum să execuţi corect exerciţiile Kegel!

4. Surprinde-l pe iubitul tău cu o jucărie erotică destinată bărbaţilor

Atunci când cuplurile se decid să facă o achiziţie dintr-un sex shop, de obicei optează pentru jucării destinate plăcerii feminine, cum ar fi un vibrator clasic sau unul pentru clitoris. Vara aceasta merită să-ţi surprinzi iubitul cu o jucărie sexuală destinată exclusiv plăcerii lui. În sex shop-uri găseşti o gamă largă de produse menită să condimenteze sesiunile de masturbare ale bărbaţilor. Achiziţionează şi tu un astfel de produs, care sigur îi va oferi iubitului tău un preludiu memorabil.

5. În timpul sexului oral…

Vara este sezonul perfect şi pentru partide fierbinţi de sex oral. Pentru ca tu să te bucuri de senzaţii mai intense roagă-l pe iubitul tău să varieze poziţiile din care îţi face sex oral şi să acorde mai multă atenţie zonei care înconjoară clitorisul.

Dă click şi află ce poţi face dacă iubitul tău nu te satisface în timpul sexului oral!

Mai apoi, pentru ca tu să-i oferi senzaţii mai intense în timpul sexului oral, iată ce merită să încerci: începe partida de sex oral cu săruturi tachinatoare în zona coapselor şi masează-i posteriorul cu ambele mâini în timp ce îi faci sex oral.

Dă click şi află alte trucuri pentru o partidă inedită de sex oral!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter