Tendinţe sexuale pe care trebuie să le afli!

De Stela Moisescu, pe

Tendinţele actuale în materie de sex sigur te vor lăsa cu gura căscată! Află că vegetarienii fac cu mai multă poftă sex oral, iar persoanele care vorbesc despre gramatică,…
… ori religie sunt mai sălbatice în pat.

Cercetătorii „OkTrends” au efectuat sondaje de opinie pe milioane de utilizatori de internet şi au publicat o serie de statistici, care creionează trendurile actuale în materie de sex. Iată care sunt cele mai picante tendinţe:

Vocabularul unei persoane îţi spune cât de pasional va fi în pat

Cercetătorii au pus întrebarea: „Cel mai bun sex este cel sălbatic sau cel tandru?”, după care au corelat fiecare răspuns cu cele mai populare cuvinte folosite de persoanele respective pe paginile lor de profil. Astfel, s-a observat că paginile de profil care conţineau cuvinte precum „gramatică”, „tocilar” şi „religie” aparţineau persoanelor care preferă cu precădere sexul sălbatic. Cuvintele folosite de adepţii sexului tandru sunt „optimist”, „grădinărit”, dar şi „sinceritate”.

Femeile tinere şi bărbaţii în vârstă preferă sexul violent

Dacă la 18 ani doar 10% dintre bărbaţi consideră incitantă puţină violenţă în dormitor, în jurul vârstei de 60 de ani jumătate dintre domni preferă sexul violent. În cazul reprezentantelor sexului frumos situaţia stă invers. La 18 ani aproximativ 20% dintre femei sunt excitate de puţină violenţă, dar procentul scade sub 10% atunci când femeile ating pragul de 30 de ani.

Femeile sportive sunt şi orgasmice

Iarăşi, s-a remarcat o incidenţă dublă a orgasmului la femeile care au raportat că fac sport în mod regulat, comparativ cu cele care au un stil de viaţă sedentar. Deşi mulţi consideră sexul un sport, află că dacă faci şi alt gen de exerciţii, nu vei mai intâmpina atâtea probleme în atingerea orgasmului.

Alte statistici interesante ne arată că vegetarienii fac cu mai multă poftă sex oral, cei care folosesc Twitter se masturbează mai des, în cazul femeilor există o legătură puternică între libido şi înfăţişarea fizică (bărbaţii au un libido constant care este independent de constituţia lor fizică), astfel că femeile cu forme se simt mai bine în pielea lor decât cele slabe şi au mai des chef de sex. În plus, se pare că în prezent libidoul este mai puternic influenţat de aspectul financiar, decât de cel cultural sau cel religios.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter