Strategie de flirt pentru Facebook

De Revista JOY, pe

Se pare ca o persoana din patru foloseste Facebook pentru a flirta. Adevarul este ca nicaieri nu vei gasi mai multi potentiali parteneri! Totusi, comunitatea este mare si trebuie sa fii cu adevarat experta in acest domeniu, pentru a iesi in evidenta! Iata despre ce e vorba…
Asigura-te ca vei obtine efectul dorit: Tipul acela sexy de la petrecere a pus ochii pe tine, iar la plecare nu ti-a cerut numarul de telefon, ci te-a intrebat daca ai profil pe Facebook? Astfel, ai obtinut sansa perfecta de a-l cunoaste mai bine, fara alte implicatii. Totusi, inainte ca flirtul sa inceapa, iar voi doi sa luati legatura unul cu celalalt, trebuie sa te asiguri ca atat profilul tau, cat si setarile acestuia transmit mesajul corect. Primul pas este sa „clarifici” situatia personala.
Daca nu esti implicata intr-o relatie, poti scoate acest lucru in evidenta prin alegerea statusului „Singura”. Sau mai bine pastrezi misterul! Totusi, ceea ce trebuie sa arati este cat de iubita si populara esti. Astfel, va fi clar ca esti o tipa deschisa, amuzanta, sociabila si ca prietenii tai nu sunt cei sapte pitici, care se tin scai dupa tine, ci o (foarte) mare gasca. Si, deosebit de important: pozele! In primul rand, nu ai nevoie de o poza glam facuta intr-un studio; una cu tine zambind sarmant este alegerea perfecta. Poti sa o faci chiar tu, folosind timerul camerei foto sau, pur si simplu, cu telefonul.
Vei atrage atentia pozitiv si vei lasa impresia de autenticitate, adica exact ce-i atrage pe barbati, conform studiilor. In al doilea rand, este bine sa pui accent pe calitatile fizice pe care le ai, insa nu exagera cu „dezvaluirea” lor – s-ar putea sa obtii efectul opus celui dorit! Nu-ti face griji, cu putina imaginatie si atentie, vei reusi sa-i starnesti interesul si, de ce nu, imaginatia!
Vezi continuarea pe e-joy.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter