Ce spune pagina lui de Facebook despre el

De Diana Zagrean, pe

Pagina lui de Facebook spune multe despre un bărbat. De la preferinţe la prieteni, pagina lui de profil de pe o reţea socială îţi poate dezvălui secrete despre personalitatea lui şi despre ce fel de iubit este. Află ce spune pagina lui de Facebook despre el.
 

Poza de profil

O fotografie face cât 1000 de cuvinte, iar în cazul pozei de profil de pe Facebook, situaţia este şi mai adevărată.
Dacă poza lui de profil conţine şi pisica familiei, s-ar putea să fie un tip blând, cuminte, dar verifică dacă nu cumva este unul din acei oameni obsedaţi de pisici. Dacă animalul de companie apare în majoritatea pozelor lui, s-ar putea să fie uns emnal de alarmă.

Statusurile

Dacă îşi scrie fiecare gând şi părere şi meniu de dimineaţă la fiecare 10 minute pe reţeaua de socializare, s-ar putea ca tipul să fie puţin cam şomer. Nimeni nu are atâta timp să posteze tot ce face pe Facebook.
Dacă, dimpotrivă, tipul cel nou nu postează nimic timp de câte o lună, două, s-ar putea să fie un tip retras, antisocial sau pur şi simplu nu are foarte mulţi prieteni în spaţiul virtual.

Jocurile online

Dacă imediat ce l-ai adăugat pe Facebook, feed-ul tău se umple de invitaţii în Farmville, primeşti cerinţe ciudate de la el (vreau să-ţi dăruiesc o roşie, un ou de dinozaur, etc) şi te tot sâcâie cu ancheta din True Crime, poate că nu este un tip foarte sociabil. Persoanele care joacă foarte multe jocuri online nu dezvoltă uşor relaţii în luema reală şi s-ar putea să se comporte ciudat în situaţii sociale normale, cum ar fi o primă întâlnire.

Relaţii

Oricât de simpatic ar părea la telefon, în club, sau printre prietenii comuni, un tip însurat e un tip însurat.
Dacă pe profilul lui de Facebook apare o soţie, o iubită în toate pozele, sau dă orice check-in alături de aceeaşi femeie, s-ar putea să fie o idee foarte proastă să ieşi cu el.

Grupurile din care face parte

Preferinţele lui şi grupurile din care face parte pe o reţea socială spun foarte multe despre un bărbat.
Dacă are în listă grupări extremiste, partide politice, sau pagini cu nume bizare, poate că nu este tocmai un tip stabil şi serios. Dacă are un număr impresionant de
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter