Ştii să flirtezi? 6 sfaturi care te ajută să-l cucereşti mai uşor

De Mia, pe

Un zâmbet şi o privire sunt de ajuns ca să-l atragi pe bărbatul care îţi place sau trebuie să depui mai mult efort? Află reţeta unui flirt de succes şi cum poţi face ca bărbaţii să roiască în jurul tău.

Fă tu primul pas

Nu mai aştepta ca el să vină să te bage în seamă, ci fă tu primul pas. Nu trebuie să fii foarte evidentă că încerci să-l „agăţi”, însă fă-te vizibilă pentru el. Degeaba stai pe scaun şi te uiţi în direcţia lui fără să te mişti, aşteptând să te bage în seamă. Găseşte oportunitatea să-i arunci o vorbă: de exemplu, când vă găsiţi amândoi la bar să mai comandaţi o băutură, găseşte ceva de zis care să pornească o conversaţie.

Apropierea fizică

Foloseşte-te de proximitate ca să-l atragi în conversaţie. Nici nu poţi ştii dacă şi el se simte atras dacă nu te apropii de el. Însă atenţie: nu sta prea aproape de el după ce aţi început să vorbiţi, pentru că poţi fi prea copleşitoare, dar dacă stai prea departe rişti să se oprească discuţia în orice moment, fără să apuci să-l cunoşti vreun pic.

Contact vizual

Unul dintre cele mai importante gesturi pe care trebuie să le faci în timp ce flirtezi este să menţii contactul vizual. Când vorbeşti cu el, uită-te în ochii lui. Când îţi povesteşte ceva, la fel, uită-te în ochii lui. Dacă încă nu aţi început să discutaţi, poţi încerca asta: uită-te la el, măsoară-l câteva momente din cap până în picioare şi înapoi în altă direcţie.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter