Ce poze să nu pui niciodată pe Facebook

De Diana Zagrean, pe

În ziua de astăzi, lumea postează fotografii de to felul pe Facebook, fără să se mai gândească la consecinţe. Tag-uri, postări publice, toate pot face mult rău nouă şi apropiaţilor noştri. Vezi ce poze să nu pui niciodată pe Facebook.

Fotografii cu copiii tăi

Este greu să te abţii să nu postezi poze cu piticul sau pitica, încă de la maternitate, până la prima zi de grădi sau şcoală.
Părinţii din toată lumea vor să se mândrească cu odraslele şi să arate lumii întregi ce frumoşi şi deştepţi sunt ei.
Partea riscantă este că pe internet există tot felul de oameni răuvoitori. Copiii cresc şi se pot lovi de persoane de tot felul, care se pot folosi de informaţiile private postate de voi pentru a atrage micuţii în tot felul de capcane.

Poze în costum de baie

În ziua de astăzi, profilul de Facebook este unul din primele lucruri pe care un potenţial angajator îl verifică la aplicanţi.
În general, nu este o problemă ca pagina ta de Facebook să fie publică şi fotografiile tale din vacanţă să fie vizibile pentru toată lumea.
Dar depinde de domeniul în care activezi. În general, nu este foarte ok să laşi astfel de imagini intime la vedere, deoarece unele companii nu sunt deloc de acord cu atâta libertate de exprimare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter