Cum să flirtezi cu el ca să-l cucereşti

De Diana Zagrean, pe

Învaţă să flirtezi ca la carte, ca să-l cucereşti rapid, fără complicaţii şi fără întârziere.
 

Lasă-l să te surprindă că te uiţi după el

Unul din cele mai importante aspecte ale flirtului este să te observe că l-ai observat. Indiferent ce fel de abordare ţi-ai propus, lasă-l să te vadă că îl fixezi cu privirea şi prefă-te jumătate surprinsă, jumătate jenată, apoi zâmbeşte.

Fii jucăuşă

Zâmbeşte mult, dar neapărat natural, nu zâmbi de complezenţă dacă nu îţi place o glumă de-a lui şi nu exagera cu complimentele. Dacă te joci puţin cu el în conversaţie, o să-i dai de înţeles că îl placi, dar încă nu ţi-a furat minţile, deci trebuie să continuie să te cucerească.

Contactul fizic e bun

Dacă nu pierzi măsura şi/sau numărul paharelor de alcool, poţi să controlezi foarte bine anumite reacţii ale lui. Atinge-l uşor, mai întâi ca din întâmplare, apoi clar intenţionat dar timid. Oricât de sexy şi simpatic ar fi, nu sări pe el să-l săruţi, o să creadă că eşti uşuratică.

Priveşte-l în ochi

Indiferent ce spui sau cum spui, priveşte-l direct în ochi. Nu clipi decât dacă e neapărat nevoie, pentru a da o notă de intimitate privirii. Faptul că tu te uiţi aşa la el îi va provoca fiori pe şira spinării şi va avea senzaţia că este vrăjit. Trucul funcţionează şi dacă eşti machiată şi dacă eşti ciufulită şi „ieşită până jos, să cumperi pâine”.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter