Vise erotice: Cine sunt persoanele cu care faci sex în vis?

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:16
Sex

Visele în care întreţii relaţii sexuale cu diferite persoane – care nu au ce căuta acolo – sunt destul de des întâlnite. Totuşi, nu trebuie să te panichezi dacă ţi-ai visat fratele sau cel mai bun prieten al iubitului, pentru că nu înseamnă că asta vrei să faci. Citeşte mai departe să afli semnificaţiile!
Cu toate că faci sex într-un vis, rareori acesta este chiar despre ceea ce visezi, ci mai degrabă ar însemna uniunea, apropierea a două părţi conflictuale din tine – persoanele pe care le vezi în timp ce dormi reprezintă aspecte diferite ale eului tău.

Sex cu un ex

Subconştientul tău nu îţi spune că tu vrei de fapt să te împaci cu fostul iubit, ci te anunţă că nu ai închis de tot capitolul şi încă mai exista sentimente. Dacă aceste vise îţi apar în timpul unei noi relaţii, ar putea semnifica temerile pe care le ai în privinţa noii legături.

Sex cu o rudă

Visele acestea sunt cele mai bizare şi greu de uitat, dar nu te panica. Sexul cu un părinte, în vis, are legătură cu maturizarea ta sau cu faptul că şi tu vei deveni părinte. Sexul cu o altă rudă poate însemna acceptare sau iertarea persoanei în cauză, dacă aceasta te-a rănit.

Sex cu o persoană de acelaşi gen

Visele de acest tip reprezintă respectul de sine. Acestea apar când iubirea de propria persoană este mică sau îţi vine greu să te accepţi aşa cum eşti.

Citeşe mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter