Tabu sexual: Kinbaku sau arta erotică a imobilizării

De Mia, pe
Sex

Japonezii au transformat imobilizarea cu ajutorul sforilor într-o adevărată artă, transmisă din generaţie în generaţie, urmând reguli de estetică şi kata-uri (forme).
Kinbaku provine din japoneză şi înseamnă „legat strâns”, iar Kinbaku-bi înseamnă la propriu „frumuseţea legării strânse”. Kinbaku – adesea numit Shibari (în vest) sau Sokubaku – este un stil de BDSM (Bondage and Discipline, Dominance and Submission, Sadism and Masochism) ce implică legarea partenerului cu sfoară, în modele complicate, dar interesante din punct de vedere estetic.
Adesea, partenerul submisiv este aşezat în poziţii asimetrice şi intenţionat incomode, iar plăcerea constă nu în finalitatea actului, ci în „drumul” parcurs până ce se termină procesul imobilizării. Sforile devin o extensie a braţelor şi sunt folosite pentru a comunica prin mişcare.
Tabu sexual: Kinbaku sau arta erotică a imobilizării
În metodele tradiţionale de kinbaku se folosesc sfori din fibre vegetale, cum ar fi cânepa, iuta ori inul, deoarece acestea nu alunecă unele pe altele. Într-o „sesiune” de kinbaku se folosesc în jur de şapte-opt metri de sfoară, denumită asanawa, nu mai subţire de patru milimetri.
Foto:Shutterstock

Indiciul de astăzi, 1 august, este: iubit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter