Sex: Cum alegi vibratorul potrivit pentru tine

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:12
Sex

Avem tot mai puţin timp pentru a avea grijă de noi, avem tot mai puţin timp pentru a ne satisface nevoile sau chiar pentru a avea o relaţie de cuplu. Câteodată este cazul să preluăm controlul asupra vieţii noastre sexuale şi să ne „ajutăm” cum putem.
Vibratoarele deja nu mai sunt un subiect tabu, iar sex-shopurile se găsesc tot mai aproape de locuinţele noastre. Tot ce ne lipseşte e puţin curaj şi ceva curiozitate. Iată cum poţi găsi vibratorul sau dildo-ul potrivit pentru tine.
În primul rând trebuie să ştii asta: jucăriile cilindrice sunt făcute pentru penetrare, cele curbate îţi vor stimula punctul G, iar cele cu două capete îţi vor stimula clitorisul.
Trebuie să te mai gândeşti şi la materialul din care este făcut: plasticul vibrează mai puternic, cele de silicon sunt pliabile, iar cele din metal (de obicei din oţel) sunt sensibile la schimbările de temperatură.
Sex: Cum alegi vibratorul potrivit pentru tine
Mai departe, poţi merge chiar în magazinele speciale şi te poţi sfătui cu vânzătorii. Alege-l pe cel care ţi se pare cel mai sexy, pe cel care te excită atunci când îl vezi.
Pe de altă parte, dacă eşti genul de femeie mai timidă, poţi vedea produsele şi pe site-urile specializate, unde poţi citi şi recenzii ale produselor.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter