Sex: Ce trebuie să ştii despre vibratorul tău şi cum să-l foloseşti în siguranţă

De Mia, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 19:08
Sex

De câţiva ani încoace, femeile sunt sfătuite tot mai mult să fie responsabile de propria plăcere şi să nu le fie ruşine cu asta. Acum au numeroase variante de produse care să le aducă satisfacţia sexuală de care au nevoie, cu sau fără ajutorul partenerului. Află ce ar trebui să ştii despre jucăriile sexuale, dacă te gândeşti să îţi cumperi una:
Cum îţi alegi vibratorul
Primul pas este să decizi ce fel de stimulare cauţi – vrei stimulare clitoridiană, pentru punctul G sau pentru amândouă, pentru stimulare anală şi aşa mai departe. Odată ce ai hotărât ce stimulare îţi doreşti, ai o grămadă de opţiuni din care să alegi – cu diferite niveluri de vibraţii, care se şi rotesc, care pot fi folosite sub apă. Important este să nu te grăbeşti în alegerea produsului dorit.
Pentru asta poţi face o cercetare pe Internet, iar când ai găsit câteva produse care îţi plac, ar trebui să mergi în sex-shopuri şi să vezi cum se simt în realitate. Pe cele cu vibraţii le poţi pune pe lobul urechii sau pe vârful nasului ca să îţi dai seama dacă îţi place cum se mişcă.
Ce tip de produs ar trebui să eviţi
Atunci când foloseşti jucării sexuale trebuie să te cunoşti destul de bine: să îţi ştii limitele şi să ai încredere în intuiţia ta, sfătuiesc specialiştii. Produsele pe care ar trebui să le eviţi sunt cele care te fac să te simţi incomod, fie emoţional sau fizic. În plus, dacă te afli într-o relaţie de cuplu, atât tu, cât şi partenerul tău trebuie să fiţi comozi cu prezenţa jucăriilor sexuale între voi.
Sex: Şi vedetele se masturbează şi se mândresc cu asta!
Cum se curăţă jucăriile sexuale
Este foarte important să ştii să-ţi cureţi vibratorul, atât înainte şi după fiecare folosire. Trebuie să foloseşti un produs de curăţare special făcut pentru vibratorul tău, în funcţie de materialele din care este făcut. Atunci când îl cureţi îndepărtezi bacteriile ce îţi pot afecta flora vaginală. De asemenea, trebuie să ţii jucăria într-o pungă specială, dezinfectată.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter