Jucăriile sexuale nu ar trebui să lipsească din dormitorul tău. Ştii de ce?

De Sandra S., pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:19
Sex

Ce nevoie ai avea de o jucărie sexuală în dormitorul tău, dacă deja ai un partener cu care faci sex în mod regulat? Până la urmă, industria porno nu a ajuns să valoreze atât de mult degeaba, ci pentru că există numeroşi cumpărători. Un vibrator poate aduce noutate în viaţa sexuală a cuplului. Alte motive mai sunt:

Beneficiile jucăriilor sexuale

Îţi condimentează viaţa sexuală. Atunci când eşti în impas şi nu ştii ce să aduci nou în pat, o singură jucărie te poate ajuta mult. Pot fi folosite atât pentru preludiu, cât şi în timpul sexului.
Atunci când nu ai un partener stabil, sau aveţi o relaţie la distanţă, vei avea nevoie de activitate sexuală. Astfel, vibratorul stă întotdeauna la îndemână.
Iubitul tău se poate ajuta de vibrator atunci când îţi face sex oral şi vrea să ajungi la orgasm – fără ca el să obosească foarte tare în timpul actului.
Dacă ştii să păstrezi jucăriile sexuale în condiţii de igienă, atunci acestea joacă un rol important pentru sănătatea ta – un orgasm te relaxează, te scapă de stres, tensiune şi chiar frustrare. În plus, eşti ferită de bolile cu transmitere sexuală şi de sarcinile nedorite.

Cum foloseşti vibratorul pentru plăcerea ta

Stimularea clitorisului – sunt foarte multe femei care nu reuşesc să ajungă la orgasm doar prin penetrare în timpul actului sexual şi au nevoie de stimulare, iar cele mai multe poziţii sexuale nu lasă destul loc şi pentru acest lucru. Astfel, în timp ce faci sex, te poţi „ajuta” şi de un vibrator pentru a atinge climaxul.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter