Jucării sexuale în dormitor: De încercat cu partenerul sau nu?

De Adina Radu, pe
Sex

În ultimii ani, sex-shopurile au răsărit prin oraşe mai ceva ca ciupercile după ploaie, semn că oamenii sunt din ce în ce mai deschişi la noi experienţe.
Cel mai des, jucăriile sexuale ca vibratorul sau dildo-ul, sunt asociate cu persoanele singure care vor să-şi satisfacă nevoile. Însă sunt şi destule cupluri care îşi condimentează viaţa în dormitor folosindu-se de mici artificii precum jucăriile sexuale. Greşit se crede despre bărbaţi că nu ar accepta ca partenerele să aducă în pat un vibrator pentru că s-ar simţi intimidaţi – de fapt lucrurile stau altfel: într-adevăr există câţiva care nu acceptă micul „intrus”, dar cei mai mulţi sunt pregătiţi să experimenteze.
Cum îi propui
Când te-ai hotărât că vrei să faci acest pas şi să foloseşti un vibrator sau un dildo cu iubitul tău, trebuie să porţi o discuţie cu el. Fii deschisă şi spune-i ce vrei să faceţi împreună. Cel mai probabil va accepta ideea şi chiar puteţi merge împreună la un sex-shop pentru a alege jucăria potrivită.
Cu şi despre jucării sexuale
Cele mai populare jucării în rândul femeilor sunt vibratoarele: aparate ce pot avea forma penisului (anatomic) sau nu, pot avea pulsaţii sau se pot roti, şi pot fi produse din metal, sticlă sau cauciuc şi pot fi pentru penetrare, pentru stimulare sau amândouă. Dildo-urile, în schimb, au formă anatomică şi sunt făcute din cauciuc. Nu vibrează şi sunt făcute special pentru penetrare.
Jucării sexuale în dormitor: De încercat cu partenerul sau nu?
Acestea nu sunt singurele, însă. În urmcă cu câţiva ani au fost lansate pe piaţa românească şi inelele vibratoare. Acestea sunt inele din cauciuc cu un cap vibrator, care se aşează la baza penisului, conceput pentru a stimula clitorisul femeii.
Pentru cupluri mai sunt recomandate şi „ouăle” cu telecomandă: acestea sunt jucării din cauciuc, în formă de ou, ce vibrează. Intensitatea vibraţiilor poate fi controlată de la distanţă cu ajutorul unei telecomenzi.
Atunci când alegi o astfel de jucărie, nu uita să adaugi pe lista de cumpărături un lubrifiant şi soluţii de întreţinere. Acestea se gâsesc atât pe Internet, cât şi în magazinele dedicate.
Având atâtea posibilităţi şi nici nu este nevoie să ieşi din casă pentru a le cumpăra – deoarece există atâtea sex-shopuri online – ce te mai opreşte să încerci şi jucăriile sexuale cu partenerul tău?
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter