Sex: Regulile de aur ale unei aventuri de-o noapte

De Adina Radu, pe
Sex

Aventura de o noapte, sau mai bine cunoscută din limba engleză ca one night stand, este o experienţă incitantă pr care orice femeie aventuroasă trebuie să treacă. Totuşi, dacă vrei să faci asta, trebuie să ai în vedere câteva lucruri importante:

Protejează-te!

One night stand-ul presupune să faci sex cu un necunoscut. De aceea protecţia este cea mai importantă: nu ştii cu cine ajungi în pat şi cel mai bine e să ai tu un prezervativ la tine decât să contezi pe el.

Nu te aştepta la o relaţie

O aventură de-o noapte nu înseamnă începutul unei relaţii decât în filme. În realitate, lucrurile stau altfel şi este vorba doar de o noapte de sex, nu de mai mult. Dacă totuşi îţi cere numărul de telefon dimineaţa următoare, nu te aştepta să te sune sau dacă te sună, vrea să vă vedeţi tot pentru o noapte de sex.

Spune-i ce vrei

Încă din primul moment spune-i că este doar un one night stand şi nu cauţi nimic altceva de la el. Este important să faci acest lucru în cazul în care el ar vrea mai multe de la această experienţă.

Nu face asta cu o cunoştinţă

Sau un prieten. O aventură de-o noapte exact asta înseamnă: o noapte, fără să vă mai vedeţi altă dată. Dacă faci asta cu o cunoştinţă gândeşte-te că vă veţi mai vedea pe viitor şi relaţia ar putea deveni tensionată sau chiar s-ar putea strica prietenii.

Scapă de vinovăţie

Există cazuri în care femeile se simt vinovate după câte o aventură de-o noapte. Nu te gândi că ai făcut ceva greşit, pentru că până la urmă ai acţionat pentru tine, nu este nimic greşit în a te simţi bine.

În vacanţă

Cel mai potrivit moment să ai o aventură de-o noapte este în vacanţă. Pentru că eşti mai relaxată şi pleci la mare, la munte sau oriunde te duci în concediu tocmai pentru a te distra.
Sex: Regulile de aur ale unei aventuri de-o noapte

Poziţii ciudate

El nu te cunoaşte, tu nu îl cunoşti, aşa că poţi fi cine vrei tu în timpul aventurii. Dar ţine minte asta: dacă vrei să încerci poziţii noi, ieşite din comun, spune-i şi partenerului ce ai vrea să faci, nu-l lua prin surprindere.

Dormi sau nu?

Tocmai aţi avut o partidă fierbinte de sex, dar mai departe ce faci – rămâi peste noapte la el (în cazul în care aţi fost la el acasă) sau pleci? Psihoterapeuţii spun că dacă nu vrei o conexiune emoţională, cel mai indicat ar fi să pleci. Aşa te poţi odihni mai bine în patul tău şi vei evita şi discuţiile (poate) jenante de dimineaţă.

Anunţă-ţi prietena

Când te duci la un necunoscut acasă cel mai bine e să-ţi anunţi cea mai bună prietenă unde eşti şi ce se întâmplă, pentru siguranţa ta.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter