Sex: De ce obiceiuri ar trebui să scapi în 2013

De Adina Radu, pe
Sex

Fiecare dintre noi îşi propune să facă lucruri noi, mai bine, mai altfel la fiecare început de an. Unele obiceiuri rămân, altele se schimbă şi altele dispar cu totul din vieţile noastre. Eu îţi propun să faci o schimbare şi în viaţa de cuplu în noul an.
Te concentrezi prea mult pe sex
Sexul este una dintre cele mai plăcute activităţi ale vieţii, însă câteodată te poţi gândi prea mult la relaţiile intime, punând presiune pe viaţa ta sexuală. Sexul nu este singura metodă prin care să te simţi bines au să ajungi la orgasm alături de partenerul tău. Bucuraţi-vă împreună de toate momentele intime pe care le aveţi, începând cu preludiul şi până la îmbrăţişările de la sfârşit.
Sex: Cele mai incitante poziţii pentru a sărbători Sf. Ion
Faci sex cu lumina stinsă
Ca cele mai multe femei, eşti nesigură când vine vorba de cum arăţi şi crezi că partenerul tău te va iubi mai puţin dacă te va vedea bine. Nu ai de ce să te ascunzi, el oricum se uită la tine de când v-aţi cunoscut şi analizează fiecare centimetru de piele, aşadar nu ai de ce să te mai îngrijorezi, dacă nu te-ar fi plăcut, nu aţi fi făcut sex. Chiar dacă tu nu îţi placi corpul, aşa cum ar trebui, asta nu înseamnă că el îţi împărtăşeşte părerea.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter