Sex: Ce înseamnă visele iubitului tău?

De Adina Radu, pe
Sex

Subconştientul uman este încă departe de a fi înţeles în totalitate, însă puţin câte puţin începem să desluşim misterul funcţionării minţii noastre din timpul somnului. Anumite visuri apar mai des în rândul indivizilor unei societăţi, iar datorită repetitivităţii au putut fi descifrate. Visele iubitului tău pot grăi multe despre starea lui de spirit.
Te înşală
Dacă în vis se visează în braţele altei femei, pe care o cunoaşte, este pentru că este atras de calităţile sale morale – spre exemplu, îi admiră isteţimea sau simţul umorului. Dar dacă se visează alături de o femeie pe care nu a cunoscut-o în viaţa lui şi au o aventură sexuală, asta îşi doreşte să experimenteze cu tine.
Este urmărit
Se simte presat de ceva anume, cel mai probabil legat de locul de muncă. Însă asta nu înseamnă că fuge de responsabilităţile sale, ci ceea ce îl urmăreşte în vis poate fi acel lucru care îl motivează sau îl impinge într-o anumită direcţie în viaţa sa.
Cade
Atunci când este copleşit într-un domeniu din viaţa sa, fie personal sau legat de locul de muncă, şi simte că pierde controlul, subconştientul încearcă să îi arate că are nevoie de o soluţie „arătându-i” prin intermediul visului ce se întâmplă.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter