Când spui sex, există corect şi greşit?

De Revista JOY, pe
Sex

Sexologul Anne West iti dezvăluie de ce trebuie să fii prezentă în pat – nu doar fizic, ci şi emoţional!
Crezi că nu există lucruri „corecte” sau „gresite” când vine vorba de sex? Te înşeli! Sexologul Anne West îţi dezvăluie motivele pentru care ar trebui să uiţi de frişcă şi gheaţă, să renunţi la anumite tehnici şi să fii prezenţa în pat – nu doar fizic, ci şi emoţional!

Aşa e corect!

Pulsul bărbaţilor creşte automat la vederea fustelor scurte, a cizmelor înalte şi a părului lung. Asta e vestea proastă! Vestea bună: motivele pentru care un bărbat admiră sau iubeşte o femeie nu sunt de natură strict vizuală. La fel de apreciate sunt umorul, încrederea, loialitatea şi bună comunicare. în ceea ce priveşte sexualitatea însă, cel mai important lucru e autenticitatea. Bărbaţii vor că femeia să-şi dezvăluie, în pat, faţetele personalităţii ei – nu să joace o piesă de teatru despre care au auzit că „impresioneaza”. Magia sexului bun provine din emoţii, nu din tehnică.
Contează să râzi, să plângi, să fii prezentă, să-ţi exprimi liber fetisurile (dacă e cazul), să poţi să domini şi să te laşi dominată. O adevărată „experta” e mereu atentă la emoţiile pe care le transmite bărbatului, dar se arată şi receptivă la semnalele lui. Fiecare persoană ar trebui să stăpânească un „repertoriu” de bază.
Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter