Cum să ajungi mai uşor la orgasmul vaginal

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:16
Sex

Nu toate femeile se pot lăuda că au orgasm vaginal în timpul contactului sexual, ci cele mai multe au nevoie de stimularea clitorisului pentru a atinge culmile plăcerii. Chiar dacă n-ai mai avut până acum un astfel de orgasm, poţi încerca următoarele lucruri ca să te apropii cât mai mult de el:

Cunoaşte-ţi vaginul

Sensibilitatea zonei intime trebuie explorată pentru a putea ajunge la orgasmul vaginal. Faimosul punct G se află la aproximativ 2,5 – 4 centimetri în interiorul vaginului tău, pe peretele superior, însă nu doar acesta trebuie stimulat pentru a ajunge la orgasmul vaginal. Din contră, întreaga zonă este plină de terminaţii nervoase. Trebuie să afli exact care este zona care te face să te simţi cel mai bine, ca apoi să o poţi stimula în timpul actului sexual.

Foloseşte lubrifiant

Odată cu înaintarea în vârstă, peretele vaginului se subţiază, iar penetrarea adâncă poate deveni dureroasă. Pentru a evita orice fel de senzaţie neplăcută, trebuie să foloseşti lubrifiant în toate poziţiile din care penetrarea este mai adâncă – iar aceasta te poate ajuta să ajungi la orgasm mai uşor.

Poziţii noi

Pentru că penetrarea adâncă te poate ajuta să ajungi mai uşor la orgasmul vaginal, poţi încerca să stai tu deasupra. Astfel poţi controla tu adâncimea şi ritmul, după cum simţi tu mai multă plăcere. Nu uita să îţi concentrezi atenţia asupra senzaţiilor fizice atunci când faci sex.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter