Îi place să gătească? Ce spune meniul ales despre viaţa lui sexuală

De Adina Radu, pe
Sex

Se spune că bărbaţii sunt cei mai buni bucătari, cu toate că acasă femeia este cea care găteşte de cele mai multe ori. Dar dacă este genul căruia îi place să facă de mâncare, urmăreşte-i stilul pentru a afla mai multe despre viaţa lui sexuală:

Bunătăţi… la microunde

Nu este prieten bun cu aragazul sau cuptorul, ci microundele sunt viaţa sa. Şi chiar preferă să cumpere produse semipreparate, care se pot face uşor la temperaturi înalte sau doar să încălzească ce a luat deja preparat. Este un bărbat confortabil, care pune pe primul loc propria comoditate. Preferă partidele de sex atât cât îi ia să se simtă bine, nu prea încearcă lucruri ieşite din comun, decât poate la ocazii speciale – când îi ceri tu insistent şi reuşeşti să îl convingi.

Face altar grătarului

Îi plac cărnurile, în special cele care se prepară pe grătar. Este un as, ştie toate secretele, de la tipul de lemne pe care să le folosească pentru a aroma mâncarea şi până la minutele cât trebuie ţinute cărnurile pe grătar ca să fie delicioase. Şi în pat este la fel – nu are nevoie de ajutor din partea ta, ştie exact ce face şi îi place să epateze. Când cumpără o jucărie nouă, nu o atingi până nu citeşte manualul de utilizare din scoarţă în scoarţă şi nu caută mai multe idei de folosire pe Internet. Îi place să domine, iar dacă nu vrei să fii dominată când faceţi sex, probabil nu vă veţi înţelege prea bine.

Spiritul liber

Reţetele nu există pentru el, ci preferă să pregătească un meniu doar cu ce are în frigider. Cantităţile sunt puse în amestec „din ochi”, timpul de copt la fel. Se poate spune că găteşte după suflet – după cum îi dictează starea de spirit. Şi în pat este la fel de creativ şi dacă îi dai voie, te va surprinde adesea. În plus, este deschis la sugestiile venite din partea ta, însă comunicarea trebuie să fie bună între voi – nu îi spune ce să facă până nu a dus ideea lui până la capăt.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter