Insatisfacția sexuală duce la agresivitate

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:00
Sex

“A dat în mine fiindcă era nervos”, aşa încearcă unele dintre noi să îşi scuze partenerii.
Poate că este un nesăbuit sau poate că, pur şi simplu, trece printr-o perioadă dificilă. Dar sigur nu te-ai gândit că ar putea fi nemulţumit… la pat?

Sex şi violenţă

Dacă partenerul tău are un caracter cu accese de violenţă, şi-l poate exprima mai bine… în pat, decât în societate. Nu crezi? Mitul jocurilor sexuale care implică (puţină) violenţă nu mai este o noutate pentru femeia din ziua de azi. Fii o parteneră isteaţă şi îmbină un preludiu romantic cu o “luptă corp la corp”. Astfel, problemele tale sunt pe cale să se rezolve de la sine.

Tunete şi fulgere în dormitor

Când situaţia în cuplu devine tensionată, când nu vă mai înţelegeţi, dar mai ales când nu vă mai simţiţi bine împreună, atunci apar toate problemele. Parcă gustul mâncărurilor făcute de tine nu mai este aşa de bun, parcă el conduce cu neatenţie sau îşi lasă şosetele în cele mai nepotrivite locuri etc. Vă iritaţi unul pe celălat, iar dacă nu încercaţi să rezolvaţi problema, ea nu va dispărea de la sine.
Certurile voastre se răsfrâng şi asupra vieţii sexuale, care devine monotonă, chiar deranjantă, pentru că nimeni nu are chef de o partidă „fierbinte” cu un partener nemulţumit. În astfel de cazuri, cei mai ignoranţi sau impulsivi dintre „ei” au o atitudine violentă şi un limbaj vulgar. Sau ajung să ridice mâna la tine.

Plictiseală şi năduf

“O relaţie se întreţine”, aşa se spune. O dată cu trecerea timpului, nici unul dintre voi nu mai ţine la etichetă. Uitaţi să vă menajaţi, vă vorbiţi urât unul celuilalt, nu consideraţi necesare gesturile tandre sau surprizele. Cu un astfel de comportament nu este de mirare că partenerul tău devine agresiv! Evident, glumim. Însă cele mai căutate calităţi ale unei femei sunt răbdarea şi bunătatea. Pare neadevărat, dar nu este! Bărbaţii apreciază cel mai mult o femeie echilibrată, care nu se enervează uşor şi care este capabilă să-i ajute să “se maturizeze”.

Strigătul de pace

Prin eliminarea hormonilor estrogeni se reduce stresul, creşte imunitatea şi apare sentimentul de împlinire sufletească. Ce-i de făcut ca să ai aceste rezultate? Sex de bună calitate, care să culmineze cu un orgasm de zile mari. Şi problemele în cuplu nu mai par atât de importante, ba chiar unele dintre ele devin rezolvabile.
Renunţă la prejudecăţile legate de “cine trebuie să dea startul în pat” şi ia iniţiativa. Se poate ca sexul să nu fie soluţia problemelor voastre, dar ce se întâmplă dacă este? Trebuie să încerci! Fă-i un masaj, mângâie-l cum îi place mai mult şi, chiar dacă îţi dai interesul peste aşteptările lui, important este să ajungeţi la orgasm. Amândoi!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter