Poziţii din Kamasutra ce trebuie încercate!

De Revista Unica, pe

Pentru relaxare, pentru oameni cu idei, din picioare sau ontorsioniste – încearcă o mulţime de poziţii, mândria Kamasutrei!
A face dragoste pare o activitate atât de firească, încât mulţi nu sunt de acord cu lecţiile în domeniu. Dar dacă nu ai un iubit inventiv, merită să-i arăţi o poză-două, poate îi mai vine vreo idee. Cu toate că fiecare cuplu îşi are „delicatesele“ lui…

Linguriţa în ridicare Dacă pentru voi amorul este şi o modalitate de relaxare, încercaţi această postură. Partea bună e că te poţi ajuta, cu mare uşurinţă, şi de mână. Partea mai neplăcută este că nu-i vezi expresia feţei.
Balansoarul în coborâre N-ai să crezi ce efect are asupra lui priveliştea organelor voastre în uniune – deci nu ezita să faci mişcări ample şi unduitoare. Postura stimulează minunat punctul G şi clitorisul.

Tulpina aşezată Poţi să te mişti tu din bazin aşa cum îţi place, în timp ce te sprijini cu picioarele de umerii lui, sau să-l laşi pe el să-ţi cuprindă fesele în palme şi să preia controlul. Poziţia asigură o penetrare foarte adâncă, ceea ce poate fi de un real folos în cazul în care vrei să încerci orgasmul cervico-uterin.

Leagănul Nu e numele poziţiei, ci numele obiectului  care vă dă idei. Pentru senzaţiile unice pe care le puteţi avea în această poziţie, merită să montaţi un leagăn de tocul uşii de la dormitor. Avantajul este că iubitul tău îl poate manevra exact aşa cum vă place amândurora.

La copac Nu e nimic original, în afară de faptul că nu porţi nimic pe sub fustiţa scurtă, iar copacul cu pricina se află pe o alee mai mult sau mai puţin umblată în parc. A se exersa pe întuneric şi fără sunet. Deja sunt suficiente idei care să te excite, nu-i aşa?

Dii, căluţ! Acum, că ştii despre ce e vorba, legătura de la ochi a devenit inutilă. Dar imaginează-ţi cum ar fi fost să se întâmple totul fără ca tu să ai habar ce o să urmeze! Chiar şi aşa, ineditul situaţiei merită osteneala. Ajută-l, prin gemetele tale, să ştie când să se mişte mai amplu şi când mai domol.
 
Şarpele căţărător Cam asta e atitudinea care te caracterizează. Conform cântecului lui Kaa, din Cartea Junglei, „Trust in me, just in me…“ – iubitul tău trebuie să aibă încredere în mişcările tale şi să te ghideze cu susţinerea lui. Clitorisul tău va fi extaziat!

Lotusul suspendat
Această poziţie a fost inventată special pentru ca iubitul tău să nu simtă că se duce degeaba la sală! O să-i placă la nebunie să fie în total control, iar mişcarea de sus în jos şi înapoi este de natură să vă umple de fiori ameţitori. Însă din cauza solicitării musculare, nu va dura mult…

Linguriţa în picioare
În afară de faptul că el poate să-şi plimbe mâinile peste tot pe unde a visat, te poate penetra la alegere atât vagi¬nal, cât şi anal. Poziţia poa¬te fi executată cu maxim succes în cadrul uşii, ceea ce vă va furniza amându¬-rora puncte de sprijin.

Foarfeca Se poate face uşor cu un bărbat cu sexul suficient de lung sau cu o mobilitate mare în genunchi… Permite o penetrare adâncă, simultană cu o bogăţie de senzaţii la nivelul clitorisului şi al orificiului uretral.

Salcia încântătoare Pare mai uşoară în desen decât în realitate, unde greutatea ta, pe care trebuie să o ţii în mâini, e solicitată de împingerile lui, pentru care eşti singurul punct de sprijin. Însă merită efortul, pentru că mişcările libere din bazin îţi permit senzaţii delicioase.

Foarfeca în ridicare Din poziţia anterioară, el se lasă pe spate, iar tu inversezi piciorul de sprijin. Starea e complet diferită, pentru că înainte el era în control, iar acum eşti tu. Poţi avea o multitudine de senzaţii, iar lui nu-i va rămâne mare lucru de făcut, doar să savureze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter