De ce viaţa ta sexuală nu este pe cât de bună ai vrea să fie

De Mia, pe
Sex

Lubrifiant cu arome sau fără, Viagra, prezervative care sporesc plăcerea, jucării pentru amândoi – nu e de mirare că femeile se întreabă de ce vieţile lor sexuale nu sunt extraordinare când au la dispoziţie toate aceste artificii, iar industria sexuală nu descurajează această percepţie.
Care este adevărata problemă aici, până la urmă? Nu lipsa experienţei – pentru că aceasta se acumulează în timp – ci faptul că femeile nu le spun partenerilor lor ce vor în materie de sex. Nu le arată bărbaţilor din viaţa lor unde sunt zonele erogene şi ce le place mai mult în pat, nu le împărtăşesc fanteziile, ci mai degrabă se prefac că ajung la orgasm şi speră în tăcere că poate într-o bună zi ei vor reuşi să le citească gândurile. Culmea este că e foarte uşor să-i spui ce-ţi doreşti şi nici nu este nevoie să i-o zici direct, ci metodele sunt destule:
Sex: Cum să nu mai laşi trecutul să-ţi afecteze prezentul
„Sexting”
Dacă nu poţi scoate cuvintele pe gură, trimite-le într-un SMS! Începe mai întâi cu câteva apropo-uri care să-l aţâţe în discuţie şi când vezi că îţi răspunde în acelaşi fel, trimite-i mesaje tot mai fierbinţi şi mai explicite. Cum el nu este de faţă, nu ai de ce să te ruşinezi şi vei trece peste momentul intimidant odată ce el îţi va răspunde în acelaşi fel.
Vorbitul murdar
Atunci când te simţi ruşinată de un lucru evident că nu o să vrei să-l faci, iar vorbitul murdar nu este pentru toată lumea un stimulant între cearceafuri. Totuşi, asta nu înseamnă că trebuie neapărat să foloseşti cuvinte urâte sau porcoase, ci atunci când iubitul tău face un anumit lucru şi ţie îţi place, spune-i exact asta: „Îmi place când faci (ce face), mă simt foarte bine”. Sau îi poţi spune ce să îţi facă.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter