8 semne că te înşală

De Lumea Femeilor, pe

De ceva vreme, iubitul tău arată foarte bine, e atent cum se îmbracă, te copleşeşte cu tot felul de cadouri.
Ce e cu schimbările astea? Eşti fericită, într-un fel, dar nu ai cum să nu-ţi pui câteva întrebări. Să aibă oare pe altcineva? Evident, sunt doar supoziţii, nu ai nici o certitudine, dar poţi ţine cont de unele detalii

1 Brusc, îl interesează cum arată

Dacă până acum hainele nu erau printre priorităţile lui, acum este mai atent când îşi alege ţinutele pentru serviciu sau pentru ieşirile în oraş cu prietenii. De asemenea, spune că vrea să slăbească, merge la o sală de sport şi doreşte să fie în formă.

2  Acordă mai multă atenţie nevoilor tale

Ţi-ai dorit dintotdeauna să fie partenerul de discuţie ideal. Să îi împărtăşeşti grijile tale şi să primeşti şi un răspuns din partea lui. Acum, mai mult ca oricând, este atent la nevoile tale şi se străduieşte să îţi
ofere soluţii pertinente.

3  Îţi face (prea) multe cadouri

Sentimentul de vinovăţie îl face să-ţi ofere multe daruri. Îşi aminteşte de tot ce îţi place şi vei fi surprinsă când vei descoperi că nu a uitat care sunt florile tale preferate, ce bijuterii îţi plac sau care sunt restaurantele şi filmele tale favorite.

4 Devine preocupat de serviciu

Îţi spune că are proiecte noi la birou şi e nevoit să stea peste program sau să plece în delegaţii . De fapt, chiar se plânge că are mult de muncă. Cele mai frecvente aventuri sunt cele cu colege de serviciu – relaţii comode, departe de ochii soţiei.

5 Cu ochii pe telefon

Un semn care ar putea să-ţi de dea de bănuit e faptul că ia telefonul mobil cu el peste tot prin casă. Mai mult, serile verifică să vadă dacă are mesaje noi, iar dacă pleacă 10 minute, telefonul e mereu cu el. Nu mai spunem despre clasicul caz în care sună telefonul şi se duce în altă cameră ca să vorbească.

6 Vorbeşte despre problemele de cuplu ale prietenilor

Deşi nu era interesat de ce se întâmplă în alte cupluri, înce-pe să-şi spună părerea. Fie susţine că, dacă un bărbat a înşelat, trebuie să fie iertat, că a fost doar o aventură, fie îl blamează total pe cel care a călcat strâmb – “Eu n-aş face niciodată aşa ceva”.

7 Pretinde că este gelos

Dacă vede că vorbeşti la telefon mai mult, te ches-tionează iscoditor şi insinuant. Când te îmbraci frumos, te întreabă de ce porţi hainele acelea la serviciu… Face mici scene de gelozie, ca să-ţi distragă atenţia şi ca nu cumva să-ţi treacă prin minte că el ar avea ceva de ascuns.

8  Familia nu mai contează

Dacă la început îţi lua cadouri şi era foarte drăguţ, există posibilitatea ca, dacă relaţia lui extraconjugală e mai mult decât o aventură, să devină cu totul dezinteresat de familie. Nu numai în privinţa vieţii voastre sexuale, ci şi când vine vorba despre copii şi nevoile acestora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter