Mirosul vaginal – cum îl faci mai plăcut pentru el

De Amelia Matei, pe

Zona ta genitală nu va fi niciodată lipsită de miros şi nici nu va împrăştia arome de trandafiri. Chiar şi aşa, lui îi place mirosul, mai ales dacă iei câteva măsuri ca să fie cât mai discret.
Fiecare femeie are propriul miros vaginal natural care poate să fie mai puternic sau mai discret în funcţie de perioada ciclului menstrual, vârstă, greutate şi moştenirea genetică.
Sfat: e bine să-ţi cunoşti propriul miros vaginal ca să poţi observa imediat schimbările ce pot anunţa o boală ginecologică. Vezi ce este mirosul vaginal anormal!

Cine poate să simtă mirosul vaginului tău

Chiar dacă ai un miros puternic şi urât, provocat de o infecţie, fii sigură că nu îl va simţi nimeni din jur. Cu atât mai puţin ar putea cineva să simtă mirosul unui vagin sănătos. Desigur, singura excepţie este iubitul tău în cazul în care îţi oferă o partidă de sex oral.

Ce cred bărbaţii despre mirosul vaginal

“Mirosul unui vagin sănătos este cel mai sexy miros pe care l-am simţit vreodată” (Vali, 26 de ani)
“Îmi place mirosul. Un miros de vagin sănătos şi curat mă excită foarte tare. Nu îmi place dacă miroase mai puternic, dar nu e o problemă aşa de mare.” (George, 25 de ani)
“Îmi place să-i fac sex oral soţiei mele. Are un miros dulce şi un gust bun. Uneori, mirosul ei e mai puternic şi atunci o invit sub duş pentru preludiu.” (Eduard, 30 de ani)
Iată că bărbaţilor le place mirosul natural al vaginului şi cu siguranţă iubitul tău este de aceeaşi părere. Însă îi deranjează mirosul prea puternic.

Cum să ai un miros vaginal plăcut şi discret

Mirosul din zona genitală este rezultatul mai multor factori – secreţiile vaginale, urina şi transpiraţia. Iată ce ai de făcut pentur un miros discret, care îl va excita pe iubitul tău.
• Mănâncă mai multe crudităţi! Legumele, fructele, cerealele integrale sunt indicate în cazul tău. Trebuie să eviţi însă condimentele puternice, alcoolul, cafeaua, ceapa, usturoiul, lactatele, carnea roşie, care dau un miros puternic zonei genitale.
• Hidratează-te! Urina concentrată are un miros puternic, care se transmite intregii zone genitale. Ca să capeţi un miros mai discret, bea multă apă aşa încât urina să devină mai diluată. Vezi ce spune urina despre sănătatea ta!
• Foloseşte şerveţele pentru bebeluşi! Nu neapărat pe mucoasa vulvei pentru că pot fi iritante, ci pe pielea din jur. Zone inghinală conţine multe glande sudoripare, motiv pentru care transpiraţia este destul de abundentă. Şterge-o de câteva ori pe zi cu şerveţele umede pentru a fi sigură că ai un miros proaspăt seara, când te întâlneşti cu el.
• Nu în ultimul rând, igiena are un rol foarte important, iar aici este inclusă şi epilarea zonei inghinale.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter