Sex pe Facebook: 3 semne clare că te minte

De DinDragoste.unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 11:41

Te-ai înscris pe un site de dating online şi eşti entuziasmată de posibilitatea de a întâlni fel şi fel de oameni noi.
În fine, ai descoperit un bărbat care îţi place cu adevărat, discutaţi ca şi cum v-aţi cunoaşte de o viaţă şi simţi că fluturaşii încep să zboare prin stomac. Vrei să îl întâlneşti faţă în faţă şi să puneţi împreună bazele unei relaţii adevărate. Cu toate acestea, ceva parcă nu e în regulă, eşti neliniştită şi nu eşti sigură dacă sau nu e cu adevarăt singur şi disponibil sau doar se joacă cu tine. Poţi însă să-l desconspiri, urmărind următoarele semne:

1. Evită să comunice cu tine seara şi în weekend.
Dacă ai remarcat acest obicei al său de a răspunde la mesajele tale doar în zilele lucrătoare, zile în care pare că dispare complet de pe pământ odată cu încheierea programului de lucru, ai toate motivele să baţi în retragere. Pentru că e comportamentul unui bărbat fie căsătorit, fie implicat într-o relaţie serioasă, locuind cu iubita sa actuală. Cei care nu sunt singuri, nu vor putea comunica seara şi în weekend, în momentele în care partenerele lor le sunt alături sau aproape.

2. Îţi transmite mesaje şi semnale mixte şi întrerupe comunicarea cu tine pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp în ciuda faptului că îţi spune mereu că e interesat de tine.
Ce poţi înţelege din comportamentul său? Ei bine, infidelitatea poate fi extrem de stresantă pentru oricine prin urmare, Â dacă are deja o soţie sau o iubită, semnalele sale pot fi cele ale unui om dominat uneori de plăcerea unei noi relaţii, alteori de sentimentul de vină pentru infidelitatea sa.

Un conflict moral de acest gen se manifestă prin indecizie şi un comportament ciudat. Discută cu tine o vreme după care se retrage la partenera sa încercând să îşi refacă viaţa numai pentru a descoperi ca fericirea este alături de tine şi nu de femeia care se află acum în viaţa ta. De obicei însă, o relaţie cu un astfel de bărbat nu va fi decât o relaţie de weekend, o aventură ocazională pentru că sentimentele opuse vor ieşi mereu la iveală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter